Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.335
% 0.47
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.335
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Bu 10 DeFi Altcoin’ine Dikkat: İşte Büyük Gelişmeler!

DeFi odaklı altcoin projeleri verimli bir yılı geride bıraktı. Bu yazıda, en önemli DeFi ortaklık, güncelleme, etkinlik vb. gibi duyurulara göz atıyoruz.

İşte DeFi altcoin projelerine son gelişmeler

Birinci katman Blockchain platformu Clover Finance, cross chain NFT platformu Treasureland ile stratejik olarak ortaklık kurdu. Ortaklık, NFT’lerini Clover cüzdanlarında kolayca görüntüleyebilen sorunsuz NFT ticaretini kolaylaştırmaya yardımcı olacak.

Oynaması ücretsiz NFT ticaret kart oyunu Animalia, Roseon Finance ile stratejik bir ortaklığa girdi. Böylece Roseon, NFT takas kartı oyun platformuna launchpad hizmetleri sağlayacak.

Meland, kısa süre önce mainnet’e geçti. Lansman, birkaç başarılı alfa testnet lansmanı serisini takip ediyor. Ayrıca, 29 Aralık 2021’de yayına giren mainnet lansmanı, tüm Meland ekosisteminde beklenen en büyük gelişmelerdendi.

Secret Network SecretSwap platformu, fiat launchpad platformunun lansmanını duyurdu. Artık kullanıcılar doğrudan kartlarından SCRT token satın alabilecek.

Merakla beklenen Cartesi Rollups Alpha lansmanı duyurdu. Artık geliştiriciler, favori geleneksel yazılım geliştirme araçlarını kullanarak dapp’ler oluşturabiliyor.

Geçen hafta, popüler metaverse Dark Frontiers, Binance NFT’de NFT uzay giysisi satışına başladı. Satış resmi olarak 30 Aralık 2021’de 13:00’te (UTC) başladı. Ayrıca uzay giysisi, Dark Frontiers oyununun önemli bir parçasıdır.

Park Infinity IDO resmi olarak 29 Aralık 2021’de MARS Ecosystem launchpadd rampasında gerçekleşti. IDO lansmanı, 27 Aralık 2021’de Binance NFT pazarında Parking Infinity’nin lansmanını yakından takip ediyor.

Web 3 aboneliği NFT sosyal ağı, ShowMe resmi sürümü şimdi Polygon’da. Artık kullanıcılar favori kulüp alan adlarını seçebilirler. Ayrıca ShowMe’nin temel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Kulüpler oluşturmak ve katılmak.
  • Kulüp profillerini düzenleme
  • Kulüp üyelik kartlarını özelleştirme ve kişiselleştirme vb.

Polkadot, popüler blockchain cüzdanı Guarda ile stratejik bir ortaklık duyurdu. Kullanıcılar artık Guarda cüzdanını kullanarak DOT’u herhangi bir cihazda tutabilir, yönetebilir ve depolayabilir.

coinmuhendisi.com olarak derlediğimiz listede son olarak, Efinity 7.7 milyon DOT token’i temsil eden Polkadot altıncı parachain slotunu kazandı. 20.000’den fazla topluluk üyesi buna katkıda bulunuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir