Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.004
% 0.87
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.004
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Bu 10 DeFi Altcoin’ine Dikkat: Büyük Haberleri Duyurdular!

Geçen haftadan bu yana DeFi altcoin piyasasının en önemli ortaklık, güncelleme ve etkinlik haberlerini derledik. Chainlink’in Augmented Finance ortalığı ve tofuNFT’nin Hamsterz Beach Club ile ortaklığı haftanın DeFi güncellemelerinden sadece bazıları…

İşte haftanın DeFi altcoin haberleri

Growth DeFi’nin (veGRO) Fantom Network ile yakın tarihli stratejik ortaklığı sayesinde GRO kilitleyerek Fantom’da cLQDR kazanılabilecek. Ek olarak, Growth DeFi aynı zamanda bir DeFi borç verme ve borç alma getiri protokolü olarak da biliniyor.

Geçen hafta Cover Compare, OpenWorld ile stratejik ortaklığını tamamladı. Ortaklık OpenWorld kullanıcılarına birinci sınıf sigorta protokollerine erişim sağlayacak. Ayrıca, dApp üzerinden satın alınan tüm sigorta ürünlerinde %10 indirim de olacak.

Bancor 3 beta lansmanı geçen hafta gerçekleşti. Beta lansmanı dört farklı sınırlı havuzla başladı: ETH, DAI, LINK ve BTH. Ayrıca, ilgilenen kişiler artık Etherscan kullanarak bu havuzlara likidite ekleyebilirler.

Multi chain NFT pazarı olan tofuNFT, şimdi Hamsterz Beach Club ile ortak. Bu haber, Hamsterz NFT’lerinin NFT pazarında satışa çıkacağı anlamına geliyor.

Kava Network’ün Meet the Pioneer #3 toplaması geçen hafta gerçekleşti. Ayrıca toplama, Kava’nın CosmosEVM ağı için hazırlanıyor. Buluşma ayrıca Kava’nın 10 Mayıs’ta yapılması planlanan mainnet lansmanı için yeterince hazırlanmasına yardımcı olacak. Resmi tweet:

Coinbase, 0x protokolü ile ortaklılığını duyurdu. Ortaklık, protokolün yakın zamanda başlatılan sosyal NFT pazarını kolaylaştırmaya yardımcı olmayı amaçlıyor. Ayrıca, kullanıcılara mümkün olan en düşük fiyata NFT’leri takas etmek ve keşfetmek için daha iyi bir yol sağlayacak.

Geçen hafta, SWFT Allchain Bridge Ontology’yi desteklediğini duyurdu. Bu nedenle, ONG, ONT, WONG ve WONT gibi token’ler diğer birkaç kripto para birimi ile takas edilebilecek.

Binance Chain (BNB), BIFI işlemlerini başlattı. Ayrıca, BIFI artık doğrudan Binance (BNB) üzerinde kredi veya banka kartları kullanılarak satın alınabilir. Bu harika bir haber ve Beefy Finance için önemli bir dönüm noktası başarısı.

Chainlink (LINK), Augment Finance ile ortaklığını duyurdu. Bu nedenle, Gnosis havuzlarında birinci sınıf güvenlik ile yeni nesil DeFi likidite protokolünü sağlıyor.

Coinmuhendisi.com olarak aktaracağımız son gelişmede, Equilibrium DeFi, Polkadex için destek eklediğini açıkladı. DeFi protokolü ayrıca geçen hafta desteğini duyurdu ve Polkadex’in kitle kredisini artırmaya yardımcı olmak için fazladan 250.000 EQ token ayırdığını açıkladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir