Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.777
% 4.22
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.777
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Bu 10 DeFi Altcoin’ine Bakın: Ortaklık ve Daha Fazlası Var!

DeFi altcoin projelerine ilişkin, stratejik ortaklıklardan güncellemelere, ürün lansmanlarına vb. gelişmeleri okuyucularımız için hazırladık.

DeFi altcoin projelerinden haberler var

1. tofuNFT Buffer Finance ortaklığı

Binance Smart Chain (BSC) üzerindeki en büyük NFT pazarı olan tofuNFT, şimdi Buffer Finance ile ortak çalışıyor. Duyuruya göre, Buffer Finance’in GameFi koleksiyonları da artık tofuNft’te listelenecek.

2. Label Foundation’ın LABEL tokenleri şimdi Bittrex Global’de

coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere Label Foundation, yakın zamanda Bittrex Global ile stratejik bir ortaklığa girdi. Ortaklık sayesinde Label Foundation’ın LABEL tokenleri de Bittrex Global’de listelenecek.

3. Legend of Galaxy DAOLaunch ortaklığı

DAOLaunch, kısa süre önce Legend of Galaxy crossroad oyunu ile ortaklığa girdi. Ortaklık sayesinde DAOLaunch, Legend of Galaxy oyunu için bir IDO etkinliğine ev sahipliği yapacak.

4. Flag Network’ün FLAG tokenleri şimdi SWFT Blockchain’de

Flag Network’ün yerel tokeni FLAG, şimdi SWFT Blockchain platformunda yayında. Listeleme 30 Mart 2022’de gerçekleşti. Listeleme, FLAG tokenlerinin yatırılmasını ve geri çekilmesini kolaylaştıracak.

5. SynFutures 1 milyar dolarlık göstergesine yaklaştı

Polygon’un en büyük türev DEX platformlarından biri olan SynFutures, geçen hafta aylık trade hacminde 1 milyar dolara yakın olduğunu duyurdu

6. Dune Analytics ilk ödülleri başlattı

Geçen hafta, Dune Analytics, Katman-3 ve Aave Network ile ortaklaşa ilk ödüllerini başlattı. İlgilenen kişiler artık Dune Analytics panosuna katkıda bulunarak ödüller kazanabilir.

7. bATOM şimdi Anchor Protocol’de

ATOM token’i sahipleri, Anchor Protocol’de bATOM token’lerinin lansmanı sayesinde artık yeni DeFi fırsatlarından yararlanabilir. Duyuruya göre, entegrasyon hem Terra hem de Cosmos ekosistemlerine değer ve fırsatlar getiriyor.

8. Fantom Blockchain, EVM’den FVM’ye taşınıyor

Fantom Blockchain kısa süre önce EVM’den Fantom Virtual Machin (FVM) olmaya geçiş planlarını duyurdu. Bu yükseltme, Blockchain ağına Ethereum Sanal Makinesi (EVM) ile karşılaştırıldığında daha az ölçeklenebilirlik sorunlarıyla daha hızlı çalışma fırsatı verecek.

9. Bloktopia multichain bir yaklaşıma geçiyor

Bloktopia, Polygon Network’ün ötesine geçme planlarını açıkladı. Yakın tarihli bir duyuruda, platform multichain bir yaklaşımı dahil etmeyi planladığını açıkladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir