Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$63.257
% 3.95
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.257
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

BTC veya ETH Değil: Dünyaca Ünlü 2 Şirket, Bu Altcoin’i Seçti!

BTC veya ETH’nin yeterince ekonomik ve hızlı olamaması şirketleri alternatiflere yönlendiriyor. Son gelişmelerde, dünyaca ünlü markalar Adidas ve Prada, ölçeklendirme odaklı altcoin projesi Polygon ile ilk ortak NFT projesini duyurdu. coinmuhendisi.com olarak ortaklığın ayrıntılarını aktarıyoruz…

Dünyaca ünlü markalar BTC veya ETH yerine Polygon’u (MATIC) seçti

Adidas’ın resmi kolunda görüldüğü gibi, İtalyan lüks moda evi Prada ve spor giyim devi Adidas, Polygon (MATIC) Blockchain ile ilk ortak NFT projesini inşa ediyor. Daha önce metaverse piyasasına giren Adidas, Prada Re-Source için Adidas adlı kullanıcı tarafından oluşturulan bir NFT sanat projesini başlatmak için Prada ile birlikte çalıştı. Polygon, bunun göz önünde bulundurulması gereken önemli bir dönüm noktası olduğunu belirtiyor.

NFT projesi, büyük ölçekli bir dijital sanat eseri oluşturmak için kripto aracılığıyla son Re-Nylon koleksiyonunu kullanmayı hedefliyor. Her iki markanın hayranları, NFT’ler olarak ayrı ayrı basılacak 3.000 parça ile fotoğraflarını Polygon ağına gönderebilecekler. Bundan sonra, dijital sanatçı Zach Lieberman, devasa bir NFT oluşturmak için seçilen fotoğrafları bir araya getirecek ve yeniden oluşturacak. İki uluslararası marka geçtiğimiz günlerde metaverse için üçüncü işbirliklerini (Adidas for Prada Re-Nylon koleksiyonunu) duyurdu.

Polygon, NFT ekosistemini genişletiyor

coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, Polygon’un Hint oyun topluluğu için büyük bir duyuru yapıldı. IndiGG, oyuncuları NFT oyunları ve Polygon Studios aracılığıyla kazanmak için bir araya getiren, oynayarak kazanılan bir lonca olan Yield Guild Games’in işbirliğidir, Polygon’un oyun ve NFT kolu, Hindistan’da oyna-kazan oyunları artırmak için kısa süre önce 6 milyon dolar topladı. Hindistan, 1,8 milyar doları aşan oyun piyasasında 400 milyondan fazla oyuncuyla en büyük oyun havuzuna ev sahipliği yapmaya devam ettiği için bu oldukça önemlidir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir