Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.209
% 0.48
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.209
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

BTC, DOGE, SOL, ADA ve 6 Altcoin İçin Taze Tahminler Çıktı!

Coinmühendisi.com olarak bu yazımızda, analist Rakesh Upadhyay’ın BTC, ETH, BNB, XRP, ADA, SOL, AVAX, LUNA, DOGE ve DOT kripto paraları hakkındaki tahminlerine yer vereceğiz. Analistin tahminlerinin gerçekleşmesinin kesin olmadığını ve her yatırımcının kendi araştırmasını yapmakla sorumlu olduğunu dikkatlerinize sunmak isteriz.

BTC, ETH, DOGE ve BNB tahminleri

Bitcoin ve altcoinler, 28 Şubat’ta keskin bir yükseliş patlamasıyla yatırımcıları şaşırttı ve kısa vadeli trendde olası bir değişikliğin sinyalini verdi. Bitcoin (BTC), S&P 500 yumuşak kalmasına rağmen 28 Şubat’ta 40.000 doların üzerine çıktı. Bu, Bitcoin ile ABD hisse senedi piyasaları arasındaki korelasyonun ayrışmanın ilk belirtilerini gösteriyor olabileceğini gösteriyor. Boğalar momentumu sürdürebilir ve Bitcoin’i bir sonraki genel dirence doğru itebilir mi? Altcoinler de partiye katılacak mı? Öğrenmek için en iyi 10 kripto para biriminin tablolarını inceleyelim.

BTC/USDT. Bitcoin, 26 Şubat’ta 50 günlük basit hareketli ortalamadan (SMA) (40.261 dolar) düştü, ancak ayılar fiyatı 37.000 doların altına çekemedi. Fiyat 28 Şubat’ta keskin bir şekilde toparlandı ve boğalar 50 günlük SMA’daki genel engeli aştı. Boğalar 50 günlük SMA’nın üzerinde fiyatı sürdürürse, BTC/USDT çifti kanalın direnç çizgisine doğru kuzeye doğru yolculuğuna başlayabilir. Ayıların bu seviyede güçlü bir savunma yapması bekleniyor. Boğalar, düzeltmenin bitebileceğini belirtmek için çifti kanalın üzerine itmek zorunda kalacaklar.

ETH/USDT. Ether (ETH), 50 günlük SMA’dan (2.865 dolar) döndü ve üçgenin destek hattına düştü, bu da daha yüksek seviyelerin ayılar tarafından satış çekmeye devam ettiğini gösteriyor. Fiyat, üçgenin destek hattından geri sıçradı ancak boğaların, kısa vadeli trendde olası bir değişikliğin sinyalini vermek için ETH/USDT çiftini 50 günlük SMA’nın üzerine itmesi ve sürdürmesi gerekecek. Bu olursa, parite üçgenin direnç çizgisine yükselebilir. Tersine, fiyat hareketli ortalamalardan düşerse, ayıların daha yüksek seviyelerde satmaya devam ettiğini gösterir.

BNB/USDT. BNB, 26 Şubat’ta 20 günlük EMA’dan (385 dolar) geri döndü, ancak fiyat, 28 Şubat’taki 350 dolardaki güçlü desteğin ardından keskin bir şekilde toparlandı. Bu, fiyatın bu iki seviye arasında sıkışıp kaldığını gösteriyor. Her iki hareketli ortalama da aşağı eğimli ve RSI orta noktanın hemen altında, bu da ayıların hafif bir kenarı olduğunu gösteriyor. Fiyat 20 günlük EMA’dan düşerse, 350 doların altına düşme olasılığı artar. Bu olursa, BNB/USDT çifti 330 ila 320 dolar destek bölgesine düşebilir. Tersine, fiyat mevcut seviyeden yükselir ve hareketli ortalamaların üzerine çıkarsa, boğaların geri dönmeye çalıştığını gösterecektir.

XRP ve ADA için tahminler

XRP/USDT. Ripple (XRP), 26 Şubat’ta düşüş trendi çizgisinden aşağı döndü ve ayıların bu direnci şiddetle savunduklarını gösterdi. Küçük bir pozitif, boğaların 50 günlük SMA’da (0,72 dolar) desteği savunması. Fiyat 0,75 doların üzerinde kalırsa, boğalar yine XRP/USDT çiftini düşüş trendi çizgisinin üzerine itmeye ve sürdürmeye çalışacak. Başarılı olurlarsa, olası bir ralli için 0,91 dolara giden yolu temizleyebilir. Alternatif olarak, fiyat mevcut seviyeden düşerse, ayılar çifti 0,68 doların altına çekmeye çalışacak. Bu olursa, parite 24 Şubat gün içi düşük seviyesini 0,62 dolardan yeniden test edebilir.

ADA/USDT. Boğalar, Cardano’yu (ADA) son birkaç gün içinde 0,82 doların üzerinde tuttu ancak fiyatı 1 dolarlık kırılma seviyesine itmek için mücadele ediyor. Bu, talebin daha yüksek seviyelerde kuruduğunu gösterir. Fiyat hareketli ortalamaların altında ne kadar uzun süre kalırsa, son gün içi düşük seviyesi 0.74dolar’ı yeniden test etme olasılığı o kadar yüksek. Bu destek kırılırsa düşüş trendi devam edebilir ve ADA/USDT çifti 0,68 dolara düşebilir. Bu varsayımın aksine, fiyat 1 doların üzerine çıkarsa ve kırılırsa, piyasaların daha düşük seviyeleri reddettiği anlamına gelir.

SOL/USDT. Solana (SOL), 20 günlük EMA (94 dolar) ile 81 dolarlık güçlü destek arasında sıkışıp kaldı, ancak bu dar aralıklı ticaretin uzun süre devam etmesi pek mümkün değil. RSI, düşüş momentumunun yavaşlayabileceğine işaret ederek, pozitif bir ayrışma oluşturma belirtileri gösteriyor. Boğalar fiyatı 20 günlük EMA’nın üzerinde zorlar ve sürdürürse, SOL/USDT çifti azalan kanalın direnç çizgisine yükselebilir. Kanalın üzerinde bir kırılma ve kapanma, ayıların kontrolünü kaybettiğinin ilk göstergesi olacaktır.

AVAX ve LUNA’da durum

AVAX/USDT. Avalanche (AVAX), son üç gündür hareketli ortalamaların yakınında dalgalanıyor. Boğalar, 25 Şubat’ta fiyatı hareketli ortalamaların üzerine çıkarsa da, daha yüksek seviyeleri sürdüremediler. Güçlü satış, fiyatı 27 Şubat’ta hareketli ortalamaların altına çekti. Boğalar şu anda fiyatı hareketli ortalamaların üzerinde tutmaya çalışıyor. Bunu başarırlarsa, AVAX/USDT çifti azalan kanalın düşüş trendi çizgisine doğru yükselebilir. Bu seviye sert bir direnç olarak hareket edebilir, ancak boğalar bunu aşarsa, parite düşüş trendinin sona ermiş olabileceğini gösterecektir.

LUNA/USDT. Terra’nın LUNA tokeni 80 dolardan düştü, ancak boğalar acil desteği 70 dolardan başarıyla savundu. Bu, tüccarların her küçük düşüşte biriktiğini gösterir. Satın alma 28 Şubat’ta ivme kazandı ve boğalar fiyatı genel direncin üzerine 70 dolardan itti. Yükselen 20 günlük EMA (62 dolar) ve aşırı alım bölgesindeki RSI, boğaların kontrol altında olduğunu gösteriyor. LUNA/USDT çifti şimdi 90 dolara yükselebilir ve burada ayılar tekrar güçlü bir direnç oluşturabilir. Bu seviyenin üzerinde bir kırılma ve kapanış, pariteyi tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 103dolar’a itebilir.

DOGE ve DOT için görünüm

DOGE/USDT. Dogecoin (DOGE), güçlü desteği 0.12 dolardan atlamak için mücadele ediyor ve bu, boğalar arasında daha yüksek seviyelerde satın alma aciliyetinin olmadığını gösteriyor. Fiyat, güçlü bir sıçrama olmaksızın 0.12 dolar seviyesindeki güçlü desteğe ne kadar uzun süre tutunursa, kırılma olasılığı o kadar yüksek olur. Ayılar fiyatı 0.12 doların altına çekerse, DOGE /USDT çifti psikolojik desteği 0.10 dolardan yeniden test edebilir. Bu, boğaların savunması için önemli bir seviye çünkü eğer kırılırsa satış daha da yoğunlaşabilir ve parite 0,06 dolara düşebilir. İlk güç işareti, 50 günlük SMA’nın (0,14 dolar) üzerinde bir kırılma ve kapanış olacak.

DOT/USDT. Polkadot‘un (DOT) toparlanması düşüş trendi çizgisinde durdu, bu da duyarlılığın olumsuz olduğunu ve tüccarların rallilerde güçlü direnç seviyelerine satış yaptığını gösteriyor. Fiyat, önümüzdeki birkaç gün boyunca düşüş trendi çizgisi ile 14 dolar arasında sıkışıp kalabilir. Ayılar fiyatı 14 doların altına çekerse, DOT/USDT çifti düşüş trendine devam edebilir ve 10 dolardaki güçlü desteğe düşebilir. Alıcılar, ayıların kontrolünü kaybedebileceğinin sinyalini vermek için fiyatı düşüş trendi çizgisinin üzerinde tutmak ve sürdürmek zorunda kalacak. Parite daha sonra ayıların güçlü bir savunma oluşturabileceği 23 dolarda genel dirence yükselebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir