Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.158
% 1.03
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.158
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

BTC, ADA, XRP, DOGE ve Bu 6 Altcoin İçin Taze Tahminler Çıktı!

Analist Rakesh Upadhyay’ın Bitcoin, ETH, BNB, ADA, SOL, XRP, LUNA, DOT, AVAX ve DOGE için güncel tahminleri Coinmuhendisi.com ’da. BTC ve altcoinler üzerindeki satış baskısı hafiflemeye başlıyor, ancak veriler gidişatı tersine çevirmek için çok erken olduğunu gösteriyor. Bitcoin ve belirli altcoinler, destek seviyelerine yakın bazı satın alma işaretleri gösteriyor. Analistler Bitcoin tahminlerinde ikiye ayrılırken, en az dirençli yolu bulmak için en iyi 10 kripto para biriminin tablolarını inceleyelim.

XRP için her iki yön de mümkün

BTC/USDT. Ayılar, Bitcoin’i 39.600 dolarlık güçlü desteğe doğru çekmeye çalışıyor ancak son iki günün şamdanlarındaki uzun kuyruk, boğaların başka planları olduğunu gösteriyor. Alıcılar düşüşlerde alım yapıyor ancak küçük bir olumsuzluk, fiyatı 20 günlük üstel hareketli ortalamanın (43.804 dolar) üzerine çıkaramamaları. Her iki hareketli ortalama da aşağı eğimli ve göreceli güç endeksi (RSI) negatif bölgede kalıyor ve bu da ayıların üstün olduğunu gösteriyor. Fiyat mevcut seviyeden veya 20 günlük EMA’dan düşerse, ayılar tekrar BTC/USDT çiftini 39.600 dolara düşürmeye çalışacak. Fiyat 50 günlük basit hareketli ortalamanın (47.070dolar) üzerinde devam ederse, olumsuz görüş geçersiz olacak ve parite 52.088 dolarda sert genel dirence yükselebilir.

ETH/USDT. Ether (ETH) düşüş hareketine devam etti ve 2,928,83 dolar desteğe yakın. Boğalar bu seviyeyi savunmaya çalışabilir ve bir yardım rallisi başlatabilir. Bu olursa, ETH/USDT çifti 20 günlük EMA’ya (3.381 dolar) yükselebilir. Bu, dikkat edilmesi gereken önemli bir direnç çünkü bunun üzerinde bir kırılma, ayıların gücünü kaybettiğinin ilk göstergesi olacak. Kanalın üzerinde bir kırılma ve kapanış, trendde olası bir değişikliği işaret edecektir. Parite daha sonra 4.200 dolara doğru yükseliş yürüyüşüne başlayabilir. Aksine, fiyat mevcut seviyeden veya 20 günlük EMA’dan düşerse, 2,928,83 doların altına kırılma olasılığını artıracaktır.

BNB/USDT. Binance Coin (BNB), azalan kanal modeli içinde işlem görmeye devam ediyor. 20 günlük EMA (485 dolar) düşmeye başladı ve RSI 43’ün altına düştü, bu da ayıların avantajlı olduğunu gösteriyor. Boğalar, küçük desteği 450 dolardan savunmaya çalışıyor. Fiyat bu seviyenin üzerine çıkarsa, alıcılar genel gider engelini 500 dolardan aşmak için bir girişimde daha bulunacaklar. Başarılı olurlarsa, trendde olası bir değişikliği gösterecektir. Analiste göre BNB/USDT çifti daha sonra yukarı doğru yürüyüşüne 572 dolara ve daha sonra 617 dolara başlayabilir.

ADA/USDT. Cardano (ADA) 18 Ocak’ta alçalan kanalın direnç çizgisine yükseldi ancak boğalar fiyatı kanalın üzerine çıkaramadı. ADA/USDT çifti, güçlü bir destek olarak hareket edebilecek hareketli ortalamalara düştü. Hareketli ortalamalar yükseliş geçişinin eşiğinde ve RSI pozitif bölgede, bu da alıcılara avantaj sağlıyor. Fiyat mevcut seviyeden geri dönerse, boğalar fiyatı tekrar kanalın ve olası bir ters baş ve omuz modelinin gelişen boyun çizgisinin üzerine çıkarmaya çalışacaklar. Bu olursa, parite yeni bir yükseliş trendi başlatabilir.

SOL/USDT. Solana (SOL) 130 dolardan küçük desteğe yaklaştı. Boğalar 10 Ocak’ta bu seviyeyi korumuştu ve mevcut düşüş sırasında tekrar bunu yapmaya çalışabilirler. Fiyat destekten geri dönerse, boğalar tekrar SOL/USDT çiftini 20 günlük EMA’nın (151 dolar) üzerine çıkarmaya çalışacak. Başarılı olurlarsa parite alçalan kanalın direnç çizgisine doğru toparlanabilir. Bu, dikkat edilmesi gereken önemli bir seviyedir çünkü bunun üzerinde bir kırılma ve kapanış, yeni bir yukarı hareketin olası başlangıcına işaret edecektir. Aksine, 130 dolarlık destek kırılırsa parite 116 dolardan kritik desteğe düşebilir. Bu seviyenin altında bir kırılma, fiyatı kanalın destek hattına çekebilir.

XRP/USDT. Ripple (XRP), son birkaç gündür 20 günlük EMA (0.78 dolar) ile 0.75 dolar desteği arasında sıkışıp kalmıştı ve bu durum bugün aşağı yönlü olarak çözüldü. Bu, ayıların alıcıları ezdiğini gösteriyor. Aşağı eğimli hareketli ortalamalar ve negatif bölgedeki RSI, en az direnç yolunun aşağı yönde olduğunu gösteriyor. Fiyat 0,75 doların altında kalırsa, ayılar avantajlarını artırmaya çalışacak ve XRP/USDT çiftini 0,69 dolara indirecek. Bu varsayımın aksine, fiyat mevcut seviyeden yükselir ve hareketli ortalamaların üzerine çıkarsa, düşüşlerde boğaların biriktiğini gösterecektir.

Luna parlayacak mı?

LUNA/USDT. Terra’nın LUNA tokeni 18 Ocak’ta 50 günlük SMA’nın (76 dolar) altına düştü, ancak boğalar düşüşü satın aldı ve fiyatı 20 günlük EMA’nın (80 dolar) üzerine geri itti. Boğalar fiyatı 20 günlük EMA’nın üzerinde tutarsa, LUNA/USDT çifti düşüş trendi çizgisine yükselebilir. Bu seviyenin üzerinde bir kırılma ve kapanış, satış baskısının düşebileceğini gösteriyor. Parite daha sonra 87.88 dolardan %61.8 Fibonacci geri çekilme seviyesine ve daha sonra 93.81 dolara yükselebilir. Bu olumlu görüş, fiyat düşerse ve 73,95 doların altına düşerse geçersiz olacaktır.

DOT/USDT. Polkadot (DOT), boğaların düşüşü durdurmaya çalışacağı 22.66 dolardaki güçlü desteğe doğru düşmeye devam ediyor. Sıçrama hareketli ortalamaların üzerine çıkarsa, daha düşük seviyelerde birikim önerecektir. DOT/USDT çifti daha sonra 32.78 dolardan genel dirence yükselebilir. Analiste göre, bu seviyenin üzerinde bir kırılma ve kapanış, yeni bir yükseliş trendinin başlangıcını işaret edecektir. Tersine, fiyat hareketli ortalamalardan düşerse, duyarlılığın negatif kaldığını ve traderların rallilerde satış yaptığını gösterecektir. Bu, bir kırılma olasılığını artıracak ve 22,66 doların altında kapanacak.

AVAX/USDT. Avalanche (AVAX), 75.50 dolardaki güçlü desteğe doğru kaymaya devam ediyor. Son birkaç gündeki fiyat hareketi, bir arayla tamamlanacak ve 75.50 doların altında kapanacak bir alçalan üçgen deseni oluşturdu. Her iki hareketli ortalama da aşağı eğimli ve RSI negatif bölgede, bu da ayıların üstün olduğunu gösteriyor. Satıcılar, yeni bir düşüş trendinin başladığını belirtmek için fiyatı 75,50 doların altına düşürmek ve sürdürmek zorunda kalacaklar. Fiyat bu destekten geri dönerse, AVAX/USDT çifti hareketli ortalamalara ulaşabilir. Alıcılar fiyatı hareketli ortalamaların üzerine çıkarsa, parite düşüş trendi çizgisine yükselebilir.

DOGE/USDT. Dogecoin (DOGE), 18 Ocak’ta her iki hareketli ortalamanın da altına düştü ve bu da 0.19 ila 0.13 dolar aralığını devreye soktu. 20 günlük EMA (0,16 dolar) ve orta noktanın hemen altındaki RSI, arz ve talep arasında bir denge olduğunu gösteriyor. Fiyat hareketli ortalamaların altında kalırsa, DOGE/USDT çifti kademeli olarak 0.15 dolara düşebilir ve bu seviye de kırılırsa düşüş 0.13 dolara kadar uzayabilir. Analiste göre, 0.13 doların altında bir kırılma ve kapanış, düşüş trendinin yeniden başladığını gösterecektir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir