Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.479
% 0.36
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.479
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

BSC Balinaları, DOGE ve Bu 5 Altcoin’i Avlıyor!

Dogecoin (DOGE), BSC balinaları arasında ilk 10 HODL arasına ulaşırken, TITA, HVT ve diğer altcoin projeleri akıllı sözleşme kullanımı konusunda ivme kazanıyor.

BSC balinaları arasında en çok kullanılan akıllı sözleşme: SAFUU

Dogecoin (DOGE), WhaleStats verilerine göre en büyük 500 BSC balinası arasında son 24 saatte en çok kullanılan akıllı sözleşmeler biri. BSC balinaları söz konusu olduğunda, Dogecoin akıllı sözleşmelerinin benimsenmesi, meme coin’in artan popülaritesi nedeniyle hızla artıyor. WhaleStats tarafından sağlanan verilere göre, aşağıdaki kripto para birimleri en büyük 500 BSC balinası arasında en çok kullanılan akıllı sözleşmeler sıralamasında belirgin bir ivme kazandı.

  • TITA
  • HVT
  • CAKE
  • MCF
  • SAFUU

https://twitter.com/WhaleStatsBSC/status/1519919550556479488

Dogecoin (DOGE), en büyük 100 BSC balinası arasında ilk 10 HODL arasında yer alıyor

Son veriler, kripto para biriminin “balinalar” olarak bilinen en büyük cüzdanların Dogecoin’e olan ilgilerini yeniden ateşlediğini gösteriyor. On-chain analitik firması IntoTheBlock tarafından sağlanan istatistiklere göre 25 Nisan’da toplam piyasaya değeri 2,59 milyar dolara yükselirken Dogecoin işlemlerinin sayısında 100.000 doların üzerinde bir artış gözlemlendi. Tüm hacmin %94’ünden fazlasını oluşturduğu için bunun IntoTheBlock analistleri Mart ayının sonundan bu yana en büyük hacim olduğunu söylüyor.

Balina işlemleri Pazartesi günü 2.440’a yükseldi ve 14 Ocak’tan bu yana zirveye ulaştı

Kriptoanalist Ali Martinez, “Bu tür piyasa davranışı, balinaların büyük bir fiyat artışını nasıl planladıklarını gösteren bir gösterge işlevi görebilir” diyor. CoinMarketCap’e göre, Dogecoin şu anda 18,57 milyar dolar değerinde ve piyasa değerine göre ilk 10 kripto para birimine geri dönüyor. Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız Elon Musk’ın açıklamalarının ardından Dogecoin, ilk 10 kripto para birimi arasına ulaştı. Bitcoin’in fiyatı, Tesla CEO’su Elon Musk’ın Twitter ile 44 milyar dolarlık devralma işlemini tamamlamasının ardından Pazartesi günü yükseldi.

Ek olarak, en eski Bitcoin kullanıcılarından biri olan Roger Ver ile yakın zamanda yapılan bir röportaja göre, Dogecoin lider kripto para birimi olarak rakiplerinden daha iyi bir alternatif. Kripto para birimlerinin orijinal savunucularından biri, “şaka para biriminin” Bitcoin’den “daha ucuz ve daha güvenilir” olduğuna inanıyor. Dogecoin’in milyarder Elon Musk gibi dünya döviz piyasasını ele geçirme yeteneğine sahip olduğunu düşünüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir