Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.576
% 1.39
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.576
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Brezilya’nın Kripto Para Düzenlemesi Gece Yarısı Yasalaşacak

Kripto

Brezilya’da kripto para düzenlemeleri yerel saatle gece yarısı yasalaşmaya hazırlanıyor.

İki hafta önce Temsilciler Meclisi tarafından onaylanan tasarı, kripto varlık sağlayıcılarını düzenlemeyi amaçlıyor. Eğer görevden ayrılan Devlet Başkanı Jair Bolsonaro gün sonuna kadar veto etmezse, tasarı otomatik olarak yasalaşacak.

Brezilya, sektörde devrim yaratan basit, neredeyse ücretsiz bir anında ödeme sistemi olan PIX’i yaratarak dijital ödeme yeniliklerinin ön saflarında yer aldı. Merkez bankasının da şu anda test ettiği ve 2024 yılında çıkarmayı planladığı bir dijital para birimi var.

Blocknews’e göre, sektör için bir düzenleyicinin de atanması gerekiyor ve sektör bunun Brezilya Merkez Bankası olmasını bekliyor. Sanal varlık sağlayıcılarını hangi kurum düzenlerse düzenlesin, bu kurumun müşteri fonlarını şirket fonlarından ayrı tutma konusunda karar vermesi gerekecek, bu da FTX’teki ayrıştırma eksikliğinin ardından büyük bir endişe kaynağı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir