Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$61.033
% 4.48
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.033
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Brezilya’nın En Büyük Yatırım Bankası, Ethereum Fonu Başlattı

Brezilya’nın en büyük yatırım bankası BTG Pactual, Ethereum’a yatırım yapmaya olanak tanıyan bir fon başlattı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Brezilyalı yatırım bankası yaptığı açıklamada, Ethereum’a yatırım yapmaya olanak tanıyan yeni bir fon başlattığını duyurdu. BTG Pactual Reference Ethereum 20 adlı fon, %20 Ethereum’a %80 sabit gelire yatırım yapıyor. Fon ile minimum 100 Brezilya Reali (17.74 dolar) yatırım ve yıllık %0.5 yönetim ücreti ile işlem yapılabiliyor. Banka bu yılın başlarında iki Bitcoin odaklı fon da başlatmıştı.

TG Pactual’ın ortağı ve Dijital Varlık Başkanı André Portilho konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Kripto varlık piyasasına erişimi demokratikleştirmek, bu ürünleri yaratmadaki hedeflerimizden biri oldu… Kripto zaten tüm dünyada biliniyor ve Brezilyalı yatırımcılar bu sektörün artan ilgi düzeyini takip ediyor. Diğer taraftan bunun için gerekli bürokrasiyi takip etmek zorunda değiller… Şimdi, herhangi bir fona yatırım yaparken alıştıkları kolaylıkla bu riski alabilirler.”

Brezilya, bu yıl birkaç kripto fonu piyasaya sürdü. Bunlardan biri de QR Capital’in QETH11 sembolüne sahip Ethereum ETF’i oldu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir