Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.166
% 0.17
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.166
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Brezilya Bradesco Bankası İlk Tokenize Kredi Notunu Piyasaya Sürüyor

Brezilya Bankası Bredesco

Brezilya Bradesco bankası, Cuma günü ilk tokenleştirilmiş banka kredi notunu piyasaya sürdü.

Brezilya’nın Kripto Piyasası ve Blokchain‘i geliştirmek için girişimleri tüm hızıyla sürüyor. En son gelişme olarak, Brezilya Bradesco Bankası yaptığı açıklamada, blockchain teknolojisini daha fazla kullanıp geliştirmek amacıyla 2 milyon dolarlık ilk banka kredi notlarını tokenize edeceğini duyurdu.

Brezilya Bradesco bankası

Diğer taraftan ülkede ki bankalar da Brezilya tokenizasyon piyasasına giriştiler. Aralık ayında, Brezilya Merkez Bankası’nın kum havuzunun bir parçası olarak Santander , bir park yönetim şirketi olan Indigo‘ya 40 milyon Brezilya reali (7,8 milyon $) tokenize tahvil ihraç etti.

Temmuz 2022’de Brezilya’nın en büyük özel bankası olan Itaú Unibanco, kendi tokenizasyon platformu Itaú Digital Assets‘in lansmanını duyurdu.

Itaú Unibanco Firma, tokenleştirmeye ek olarak kripto saklama ve hizmet olarak token (TaaS) ürünleri de sağlıyor.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir