Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.192
% 3.80
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.192
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Boson Protocol (BOSON) Nedir?

Boson Protocol (BOSON) nedir? Boson Protocol (BOSON), dijital ve fiziksel ödemeleri arasında köprü bağı kuran ve oyun teorisi ile kodlanan NFT’ler aracılığı ile yapılan merkeziyetsiz bir platformdur. Coinmühendisi.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

Boson Protocol (BOSON) nedir?

Platform, 2019 yılının Mart ayında kurulurken, BOSON Coin ise 7 Nisan 2021 tarihinde Gnosis Auction üzerinden farklı bir açık arttırma usulü ile piyasaya çıkmıştır. Projenin temel amacı, merkezi olmayan e-ticareti sağlayarak Metaverse ile gerçek dünya arasında bir ticaret aracı olmayı amaçlamaktadır.

E-ticaret’in geleceğin gezegeni olarak görülen Metaverse üzerinden daha kolay ve daha güvenli olarak yapılmasını amaçlamaktadır. BOSON Coin, gelecekte Metaverse dünyasında yerini alacaktır. Gerçek dünya ile Metaverse arasındaki ticaret ağını sağlayacak.

Avantajları ve dezavantajları

BOSON Coin’in bazı avantajları şunlardır:

  • Gelecekte önemli bir rol oynayabilir çünkü Metaverse ile gerçek dünya arasında bağlantı görevini üstlenecek.
  • Merkeziyetsiz işlemleri anında Boson Protocol platformunda gerçekleştirilebilir.
  • Yüksek kazanç getirisi olan bir kripto varlıktır.
  • NFT belirteçleri için Thing satın almak mümkündür.

BOSON Coin’in bazı dezavantajları şunlardır:

  • Güvenlik zafiyetleri bulunmaktadır ve zafiyet sorunları kullanıcıların güven hissiyatını sarsmaktadır.
  • Güçlü bir kripto varlıktır fakat rakipleri ile rekabet içinde kalamayarak piyasadan yok olabilme riski ile karşı karşıyadır.

BOSON Coin’e nasıl sahip olunur?

BOSON Coin, Gate.io, Hotcoin Global, crypto.com, KuCoin, BingX, HitBTc ve diğer borsalarda listelenmektedir. Öncelikle, yukarıda belirtilen BOSON Coin’in listelendiği herhangi bir borsa platformuna giriniz. Ardından ücretsiz hesap oluşturma sayfasına giriniz. Sizden istenilen bilgileri girdikten sonra hesabınızı oluşturunuz. Kimlik doğrulama işlemi adımlarını tamamlayınız.

Artık hesap açılış ve doğrulama işlemini tamamladığınıza göre, borsanın para yatırma sekmesinden sizin için uygun olan yöntem ile para transferi gerçekleştiriniz. Son olarak, BOSON Coin’in listelendiği borsa sekmesine giriniz. Güncel fiyat üzerinden veya dilediğiniz tutarı girerek BOSON Coin sahibi olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir