Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.748
% 1.06
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.748
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Borsalardan Ethereum Çıkışları Son 4 Yılın En Düşük Seviyesinde

Kripto varlık alım satım platformlarındaki Ethereum çıkışları son dört yılın en düşük seviyesine ulaştı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Önde gelen kripto veri analiz platformu Glassnode’a göre, kripto varlık alım satım platformlarındaki Ethereum çıkışları son dört yılın en düşük seviyesinde. Birçok kripto yatırımcısı, platformlardan çıkış verilerine bir gösterge olarak kullanıyor.

Bu Ne Anlama Geliyor?

Kripto varlık alım satım platformlarından çıkış hacmi verisi, yatırımcılar tarafından farklı şekillerde yorumlanabiliyor. Ancak bu durumda, ölçütün sert bir düşüş sergilemesi nedeniyle bazı yatırımcılar bunu düşüş sinyali olarak nitelendiriyor. Diğer taraftan düşük çıkış hacmi, platformların Ethereum rezervlerinin çok düşük olması veya fonlarını bu tür platformlarını tutan yatırımcıların sayısının oldukça düşük değerlere ulaşması nedeniyle de oluşabilir.

Ethereum, 4.000 dolarlık önemli destek seviyesini korumaya devam ediyor. Son 24 saatte %2’ye yakın yükseliş yaşayan Ethereum yayın saati itibariyle 4.113 dolar seviyesinden işlem görüyor. 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir