Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.790
% 1.38
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.790
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Borsalara Hızla Bitcoin Boşaltılıyor! ADA Mucidi: O Öldü!

Cardano kurucusu Charles Hoskinson, borsalara gönderilen Bitcoin miktarındaki artışa tepki verdi. Üstelik, Bitcoin’in “zaten öldüğünü” söylüyor. Cardano patronu, BTC’nin borsalara hızlı girişi konusunda endişeli. İşte detaylar…

Borsalara Bitcoin akıyor

Bitcoin yatırımcıları varlık sınıfını diğer borsalara aktarıyor. Glassnode’dan gelen veriler, Bitcoin borsa giriş hacminin 7 günlük hareketli ortalamasının 1 ayın en yüksek seviyesi olan 3.335.047 BTC’ye ulaştığını gösteriyor. Bu, yatırımcıların Bitcoin’lerini satmak ve zulalarını stablecoin’lere veya nakde dönüştürmek istediği için mevcut piyasa durumuna aşırı ilgi göstermediğini gösteriyor. BTC’nin sahipleri, tüm kripto para birimlerinin değerindeki büyük düşüş göz önüne alındığında; en iyi varlık sınıfını başka bir kripto para birimi, özellikle de stablecoin ile değiştirmeyi planlıyor.

Bir kripto veri analizi platformu olan Whale Alert tarafından bildirildiği üzere, son 24 saat içinde Gemini borsasına yüz milyonlarca dolara ulaşan büyük miktarda BTC aktarıldı. Popüler blockchain Cardano’nun araştırma ve geliştirmesinden sorumlu şirket olan Input Output Global’ın CEO’su Charles Hoskinson, gelişmeye yanıt verdi. Paylaştığı bir gif’te aşağıdaki ifadeleri yer aldı:

Durun, durun! O çoktan öldü.

Hoskinson, fiyat çöküşlerini önlemeye çalışıyor

Bitcoin topluluğu, Hoskinson’un yorumunu en üst varlık sınıfına hakaret olarak görebilir. Ancak Cardano yöneticisinin yalnızca insanların BTC’lerini boşaltmasını engellemeye çalıştığı düşünülüyor. Çünkü eylem aynı zamanda diğer kripto para birimlerinin fiyatları üzerinde de olumsuz bir etkiye neden olacak. Hoskinson, başlangıcından bu yana en büyük çöküşlerinden birini yaşamasına rağmen kripto piyasasının toparlanacağı konusunda iyimser.

Cardano yöneticisi, yeni yatırımcıları ilk kripto para kışına davet ederken, piyasa düşüş durumunun üstesinden gelmenin bir yolunu ararken onları sakin kalmaya çağırdı. Bu hafta, piyasadaki tüm coin’lerin fiyatlarını düşüren kripto para birimi alanında birçok olumsuz gelişmeye yol açtı. Artan enflasyon raporları ve Terra ve Celsius Network gibi önemli kripto projelerinin çöküşü de pek yardımcı olmuyor. Kripto varlık fiyatları üzerinde olumsuz bir etki yaratmaya devam ediyor.

Yatırımcılar zarardan kurtulmaya çalışıyor

Bitcoin fiyatlarının aşağı yönlü hareketini takiben, yatırımcıların çoğu, piyasa istikrarı yeniden kazanana kadar kendilerini daha fazla zarardan kurtarmak zorunda kaldıklarından, devam eden fiyat düşüşüne olumsuz tepki verdiler. Bazı yatırımcılar Bitcoin varlıklarını stablecoin’lere dönüştürürken, diğerleri olayları izlerken hiçbir şey yapmamayı seçti.

Bitcoin hala 20.000 dolar civarında işlem görüyor. coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere deneyimli vadeli işlem traderı Peter Brandt, varlık sınıfının 13.000 doların altına düşebileceğini tahmin ediyor. Birçok BTC yatırımcısı daha fazla kayba uğramaya hazır değil. Bu da, dünyanın en büyük kripto para biriminin bilinmeyen cüzdanlardan borsalara büyük transferlerine yol açıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir