Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.046
% 1.22
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.046
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Bonk Token Rekora Doymuyor 5 Trilyonluk Devasa Yakım

Solana (SOL) tabanlı meme token Bonk Inu (BONK), aynı gün devasa yakımını ve yeni rekorunu duyurdu. Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) rakibi olarak görülen Bonk Token listelenme sonra büyük hype aldı ve işlem sayısı ETH işlem sayısını geçti.

Bonk geliştirici ekibi 6 Ocak tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Bonk’un Solana’nın en iyi temsilcisi olduğunu öne sürdü. Bonk topluluğunun herkes için en iyisini başarmak adına ekosistem genelinde birlikte çalıştığını belirten ekip, kendilerine tahsis edilen 5 trilyon BONK’un yakıldığını duyurdu.

Öte yandan BONK, son üç günde günlük işlem sayısı bakımından Ethereum’u (ETH) geride bıraktı. On-chain verilere göre 3-4-5 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen BONK işlemlerinin toplam sayısı 3,9 milyon olurken aynı tarihlerde gerçekleştirilen ETH işlemlerinin sayısı 3,1 milyonda kaldı.

Son Solana Rallisinin Arkasında Yeni Meme Token Mi Var? Huobi'den de  Listeleme Açıklaması Geldi! - Bitcoin Sistemi

Piyasaya sürülmesinin ardından 40x’e yakın yükseliş performansı göstererek 0,00000487 dolar seviyelerine ulaşan BONK Token 4 Ocak tarihinde Asya’nın en büyük kripto para borsalarından Huobi’de listelenmişti.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir