Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$61.072
% 1.07
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.072
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

“Boğa Tuzağı” Altcoin Kâhini: Bitcoin ve ETH Almayın!

Geniş bir takipçi kitlesi bulunan popüler bir kripto traderı ve analisti, piyasa değerine göre en büyük iki kripto varlığı kırmızı bölgeye daldığından dolayı Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) için kasvetli bir tahminde bulunuyor.

“Bitcoin için boğa tuzağı doğrulandı”

Altcoin Kahini olarak da tanınan CryptoCapo takma adlı kripto analisti, Twitter’daki 265.300 takipçisine, lider kripto Bitcoin (BTC)’nin ayı trendinde olduğunu söylüyor ve fiyat düzeldiğinde BTC satın almanın büyük kayıplara yol açabileceği konusunda uyarıyor. Analistin isabetli tahminlerini 1 numaralı kripto haber sitesi Coinmuhendisi.com’un bu makalesinden bulabilirsiniz. Analist, Bitcoin için şu açıklamayı yapıyor:

Dünün pompası tamamen geri çekildi. Boğa tuzağı doğrulandı ve bu sefer 40.000 doların altında gerçekleşti. Eğilim düşüşe geçtiğinde her sıçrama bir boğa tuzağıdır.

Kaynak: CryptoCapo / Twitter

Analist, Federal Rezerv’in Çarşamba günü faiz oranlarını artırdığını açıklamadan önce Bitcoin’in fiyat dalgalanmasından bahsediyor. Bitcoin fiyatı o zamandan beri düştü. Analist, o zaman şu ifadeleri kullanmıştı:

FOMC öncesi tipik bir boğa tuzağı.

Kaynak: CryptoCapo / Twitter

Yazının yazıldığı sıralarda CoinMarketCap verilerine göre lider kripto, son 24 saatte %2,44 düşüşle 35.927 dolardan işlem görüyordu. Bitcoin, mevcut durumda 69 bin dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesinden yaklaşık %48 uzakta bulunuyor.

Capo’nun Ethereum için dip hedefi 1.110 dolar

CryptoCapo ayrıca, son 24 saatte değerinin %2,40’ını kaybettikten sonra şu anda 2.682 dolardan el değiştiren lider altcoin Ethereum’un (ETH) da 1.100 dolara kadar düşebileceğini söylüyor:

Ethereum (ETH)’da ana hedef: 1.100-1.300 dolar.

Kaynak: CryptoCapo / Twitter

Analist, ETH’nin şu anda önde gelen akıllı sözleşme platformunun fiyat yönünü gösterebilecek bir dağıtım aşamasında olduğunu söylüyor.

Birikim mi dağıtım mı? 1. grafik: Birikim bir düşüş trendinden sonra gerçekleşir ve dağıtım bir yükseliş trendinden sonra gerçekleşir. Dağıtım şimdi daha olası. 2. grafik: Aralık boyunca finansman çok olumlu oldu ve dağıtım tezini destekliyor.

CryptoCapo, traderları ayı piyasasındaki boğa tuzaklarına karşı özellikle dikkatli olmaları konusunda uyarıyor:

Bir kez daha tuzağa düşme. Uyarıldın. Ayılar ahırlarda üşüyor. Ancak boğalar korkuyor ve bir noktada teslim olacaklar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir