Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.803
% 1.11
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.803
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

BMW, Metaverse ve NFT Sektörüne Girmeye Hazırlanıyor

BMW

Ünlü otomobil markası BMW, metaverse ve NFT için ticari marka başvurusunda bulundu.

Alman araç devi, marka avukatı Mike Kondoudis’e açıklamasına göre şirketin logosunu NFT’lerde kullanmaya hazırlanıyor.

BMW, Trendi Takip Ediyor

Araç devi, diğer markaların izinden giderek metaverse ve NFT için ticari marka başvurusunda bulundu. Şirketin başvurusunda araçları içeren sanat eseri, metin, ses ve video içeren indirilebilir multimedya dosyalarının yanı sıra oyuncak araçlarını, araç parçalarını ve aksesuarları içeren indirilebilen bilgisayar programları yer alıyor.

Bu öğeler, genişletilmiş sanal gerçeklik ortamlarında kullanılabilecek. Kullanıcılar, VR araçlarıyla araçların çalışmasını potansiyel olarak simüle edebilme fırsatına sahip olacak.

Şirket, logosunu sanal araçlar, sanal araç parçalası ve çeşitli aksesuarlarla ilgili çevrimiçi mağaza hizmetleri için markalaştırdı.

BMW, daha önce de OpenSea pazarındaki bir ses müzesinde motor kükreme seslerinin yer aldığı bir NFT koleksiyonu yayınlamıştı. Koleksiyon, Polygon blockchain’i üzerinde piyasaya sürülmüştü.

Hyundai ve Ford gibi diğer araç devleri de bu yılın başlarında metaverse ve NFT’lerle ilgili ticari marka başvuruları yaptı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Borsalar’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir