Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.065
% 3.42
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.065
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

BMW, BNB Zincirinden Yararlanıyor

BMW

Alman otomobil üreticisi BMW, blockchain teknolojisini günlük operasyonlarına entegre etmeyi ve Tayland’daki müşterileri için bir blockchain sadakat programı oluşturmayı planlıyor. Popüler otomobil üreticisi, merkezi olmayan mimari sağlayıcısı olarak blockchain altyapı firması Coinweb’i ve işlemlerin gerçekleştirilmesi için BNB Chain’i bünyesine kattı.

Blockchain teknolojisinin BMW’nin iş akışına entegrasyonu iki aşamada gerçekleşecek. İlk olarak, merkezi olmayan teknoloji, zaman alan manuel süreçleri otomatikleştirmek ve şirketin otomobil finansman hizmetlerini kolaylaştırmak amacıyla BMW’nin günlük operasyonlarına entegre edilecek.

Projenin ikinci aşamasında Coinweb, BMW’nin müşteri sadakat programı için özelleştirilmiş bir Web3 uygulaması geliştirecek. Program, BMW Group müşterilerini teşvik etmek için blok zinciri tabanlı bir ödül planı kullanacak. Bir müşterinin ekosistemdeki kademesi ve statüsü, çeşitli eylemler yoluyla elde ettikleri sadakat ödülleriyle belirlenecektir.

Sahipler ödüllerini BMW’den ve gelecekte bağlantılı bir ekosistemden mal ve hizmet satın almak için kullanabilecekler. İşlemleri gerçekleştirmek için Binance’in yerel BNB zinciri kullanılacak.

Müşterilerin yaklaşan sadakat programı kapsamında nasıl ödüllendirileceği hakkında konuşan Coinweb CEO’su Toby Gilbert, verdiği demeçte, müşterilerin BMW ekosistemiyle her temas noktalarında, “yeni bir araba satın aldıklarında veya bir hizmet için gittiklerinde” ödüllendirileceğini söyledi:

Otomobil üreticilerinin merkezi olmayan teknolojiye olan ilgisi yeni bir şey değil ve BMW 2018’den beri bu teknolojiyle ilgileniyor. BMW ilk olarak kobalt tedarikini takip etmek ve ürünlerinin etik uygulamalar kullanılarak tedarik edildiğinden emin olmak için blockchain teknolojisini kullandı. BMW’nin yanı sıra, bir diğer popüler Alman otomobil üreticisi Mercedes de promosyon aracı olarak fungible token ve kripto paraları aktif olarak kullandı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir