Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.947
% 0.89
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.947
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Bloomberg Uzmanı, Bu 2 Altcoin’i Seçti: Piyasayı Ele Geçiriyorlar!

Finans piyasaları üzerine Bloomberg uzmanı, 2022’nin kripto piyasalarının, altcoin projeleri Cardano ve Ethereum için neler getirdiğine dair düşüncelerini paylaşıyor. Piyasa uzmanı Eddie van der Walt, 2021’de kripto para birimleri için gerçek bir atılım gördüğüne inanıyor, çünkü ona göre kripto “finansal alanın bir parçası” haline geldi. Detaylar coinmuhendisi.com’da.

2 altcoin yayılıyor

Kripto, birkaç yıl öncesine kıyasla kurumlar tarafından tercih ediliyor. Kurumların ve finans uzmanlarının Bitcoin ve diğer kriptoların “değersiz” olduklarını söylediği birkaç yıl öncesine kıyasla, durum iyiye doğru değişti. 2021’de, kripto endüstrisi, ABD’de SEC tarafından onaylanan ilk Bitcoin vadeli işlemleri de dahil olmak üzere birden fazla ETF’nin geldiğini gördü. Walt, finansal kurumların alana (ve özellikle Bitcoin’e) büyük miktarlarda fonlarla girmesine izin veren eksiksiz bir altyapı olduğunu doğruladı. Eddie van der Walt, bu özel nedenlerden dolayı 2021’in kripto için gerçek bir atılım olduğunu ve bu alan için parlak bir gelecek oluşturduğunu vurguladı. Özellikle Walt, Cardano ve Ethereum gibi üst düzey blockchainlerden bahsetti ve “NFT alanını ele geçirdiklerini ve kripto para birimleri ile ne yapacağımız konusunda anlatıda ilerlediklerini” söyledi.

Bununla birlikte,  “ABD düzenlemesinin kripto para birimleri için büyük bir risk faktörü” olduğunu dile getirdi. Düzenleyiciler, özellikle ABD’de, kripto alanının nasıl ele alınacağına karar vermek için alarmda. Bu yüzden, Walt, daha önce düzenlenmediği için, düzenlemeyi kripto için büyük bir risk faktörü olarak nitelendirdi. Bu nedenle, şu anda kripto ve normal varlıklar arasında bir tür düzenleyici arbitraj var. Ve bu, Bloomberg uzmanına göre, kısa vadede kripto para birimleri için olumsuz olabilir. Bununla birlikte, uzun vadeli beklentide, kripto varlıkları için düzenlemenin iyi olacağına inanıyor, çünkü hem kurumsal hem de özel yatırımcıların bunlara dahil olmasına izin verecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir