Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.398
% 0.47
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.398
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

BlockFi’nin 10 Milyon Dolarlık Personel İkramiye Paketi Onaylandı !

BlockFi'nin 10 Milyon Dolarlık Personel İkramiye Paketi Onaylandı

BlockFi‘nin 10 milyon dolarlık personel ikramiye paketini New Jersey iflas mahkemesi yargıcı Michael Kaplan onayladı.

Karar, mahkeme belgelerinin , şirketin Haziran 2022’de kripto borsası FTX’ten kurtarma talebinde bulunmasının ardından, kripto borç verenin yöneticilerine her birine 275.000 ABD dolarına varan maaş zammı verildiğini ortaya çıkarmasının ardından geldi.

Kirkland & Ellis hukuk firmasından Rush Howell mahkemeye verdiği demeçten;

“Borçluların kritik çalışanları şirkette tutmak için bu alıkoyma programlarını başlatması çok önemli,”BlockFi’nin 28 Kasım’da iflas ilan etmesinden bu yana personelin yaklaşık %10’unun ayrıldığını ekledi.

”Bu alıkoyma programları, borçluların başarısı için kritik öneme sahip… paydaşların tahsilatlarını en üst düzeye çıkarıyor.”

BlockFi’nin 28 Kasım’da iflas ilan etmesinden bu yana personelin yaklaşık %10’unun ayrıldığını ekledi. Bu alıkoyma programları, borçluların başarısı için kritik öneme sahip ve paydaşların tahsilatlarını en üst düzeye çıkarıyor.

BlockFi cutting 20% of staff to prioritize profitability goal

 

Yargıç Michael Kaplan, Adalet Bakanlığı’nın bir şubesi olan ABD Mütevelli Heyeti tarafından ayrıntı eksikliği nedeniyle plana yapılan itirazların geri çekilmesinin ardından planı olan BlockFi’nin 10 milyon dolarlık personel ikramiye paketi onay ile ”mutlu olduğunu” söyledi.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir