Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.394
% 1.51
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.394
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

BlockFi İflas Başvurusunda Bulundu

BlockFi İflas Başvurusunda Bulundu

Kripto piyasalarını sarsan FTX iflasının ardından bir iflas haberi de Kripto kredi kuruluşu BlockFi’den geldi. BlockFi, Bölüm 11 iflas koruması için başvuruda bulundu.

İflas dilekçesine göre BlockFi’nin 100.000’den fazla alacaklıya tahmini borcunun 1-10 milyar dolar aralığında olduğu bildirildi.

Dilekçe birkaç büyük alacaklıyı da gözler önüne serdi. Dilekçeye göre BlockFi’nin en büyük alacaklısı yaklaşık 729 milyon dolar değerinde teminatsız bir hak talebine sahip olan Ankura Trust Company, LLC. Alacaklılar arasında sırasıyla 275 milyon dolar ile FTX ABD ve 30 milyon dolar ile ABD ve Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu SEC.

BlockFi’nin alacakları arasında gözüken FTX ABD ve SEC’in bulunma sebebi, FTX ABD’nin bu yılın başlarında BlockFi’ye uzatılan bir kredi limitinden, SEC’in ise şubat ayında  eyalet ve federal düzenleyicilerle yapılan çok taraflı bir soruşturma anlaşmasından kaynaklandığı anlaşıldı.

BlockFi’nin elinde 256.9 milyon dolar nakit bulunuyor ve bunu yeniden yapılanma-likidite oluşturmak için kullanılması bekleniyor.

BlockFi İflas dilekçesi :

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

BlockFi İflas Başvurusunda Bulundu” te bir düşünce

  1. Pingback: İspanyol Menkul Kıymetler Düzenleyicisi CNMV, Kripto Yatırımları Hakkında Uyarı – COİN MÜHENDİSİ

  2. Pingback: SEC, Firmaların Kripto İle İlgi Şeffaf Olmasını İstiyor – COİN MÜHENDİSİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir