Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.203
% 1.12
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.203
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

BlockFi, Cüzdanlardaki Kilitli kriptoyu kullanıcılarına iade etmek için harekete geçti

BlockFİ

BlockFİ’den İade Talebi

Kripto kredi kuruluşu BlockFi, ABD İflas Mahkemesinden BlockFi Cüzdanlarında tutulan kripto paraları kullanıcılara iade etme yetkisi istedi.

Geçtiğimiz günlerde İflasını açıklayıp büyük yankı uyandıran kripto kredi platformu BlockFi, ABD İflas Mahkemesi’nden, kullanıcılarının şu anda BlockFi Cüzdanlarında kilitli olan dijital varlıkları geri çekmelerine izin vermek için bir talepte bulundu.

BlockFİ 19 Aralık’ta gerçekleşen ABD iflas mahkemesinden, 10 Kasım’daki duraklamasından itibaren müşterinin cüzdan hesaplarından para çekme işlemlerini yerine getirmesi için yetki istedi.

“Müşterilerin, BlockFi Cüzdan Hesaplarındaki dijital varlıklara açık bir şekilde sahip olduklarına inanıyoruz.”

BlockFi tarafından gerçekleştirilmek istenen bu işlem, şu anda duraklatılmış olan BlockFi Faiz Hesaplarından para çekme veya transfer işlemlerini etkilemeyecek.

BlockFi, Cüzdanlardaki Kilitli kriptoyu kullanıcılarına iade etmek için harekete geçti

BlockFİ bir yandan da, BlockFi International Ltd’de tutulan BlockFi Cüzdan Hesapları ile ilgili olarak Bermuda Yüksek Mahkemesinden benzer bir yardım isteme niyetinin sinyalini verdi.

BlockFi International, merkezi Bermuda’da bulunan ve ABD dışındaki operasyonlarını yürüten şirketin bir yan kuruluşudur.

19 Aralık’ta ABD iflas Mahkemesine yapılan önergenin kabul edilip edilmeyeceğine karar verecek duruşma 9 Ocak 2023’te yapılacak.

BlockFi International Ltd’de tutulan cüzdan hesaplarıyla ilgili duruşmanın ise 13 Ocak 2023’te Bermuda Yüksek Mahkemesi’ne gitmesi planlanıyor.

 

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir