Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.054
% 0.72
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.054
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Blockchain platformu Tezos, Mancherster United’a sponsor oluyor

– Köklü İngiliz futbol kulübü Manchester United ve Blockchain platformu Tezos arasında bir sponsorluk anlaşması gerçekleştirildi.

The Athletic tarafından servis edilen habere göre Tezos, Manchester United’ın yeni sponsoru olmaya hazırlanıyor. Yıllık 20 milyon sterlin olarak bildirilen anlaşmanın çok yıllı olarak yapılacağı iddia ediliyor. İngiliz kulübünün daha önce sigorta şirketi Aon ile 8 yıl süren 120 milyon sterlin tutarındaki bir sponsorluk anlaşması söz konusuydu. Bu anlaşma sona erdikten sonra kulüp takımı, yoluna antrenman sponsoru olmadan devam ediyordu.

Manchester United’ın birkaç Blockchain firmasıyla görüştükten sonra Tezos’ta karar kıldığı bildirilirken yakın zamanda anlaşmanın detaylarının aktarılması bekleniyor. Son duruma göre Tezos logosu Manchester United antrenman formalarında yer alacak.

Diğer yandan forma sponsorluğu olarak görülen anlaşma, köklü İngiliz kulübünün Blockchain alanında ve özellikle Metaverse’te birtakım faaliyetlerde bulunmasıyla genişleyebilir. The Athletic haberine göre anlaşma imzalandı ve futbol kulübü, tanıtım ürünlerini hazır hale getirdi.

Tezos’un (XTZ) spor dünyasıyla iş birliği devam ediyor

Bu anlaşma Tezos’un spor dünyası ile ilk iş birliği değil. Mayıs ayında Tezos, Red Bull Racing Honda ile NFT lansmanı gerçekleştirmek için bir ortalık kurmuştu. Blockchain platformu ayrıca Formula 1, Indycar ve Esports’ta McClaren Racing ile bir sponsorluk anlaşması da imzaladı.

Geçen ay ise Fransız e-spor organizasyonu Team Vitaliy, Tezos ile yaptığı sponsorluğu Avrupa e-spor tarihinin en büyük anlaşması olarak lanse etti.

Tezos (XTZ) fiyatında son durum

3,39 milyar dolar piyasa değeriyle 39. sırada bulunan XTZ, bugün yüzde 2,54 değer artışıyla 3,87 dolardan el değiştiriyor.

Tezos (XTZ), 28 Ocak tarihinde 2,89 dolar seviyesinde dip gördükten sonra hızlı bir yükseliş trendine girerek son bir haftada yüzde 34 oranında değer kazancı gördü. XTZ, son 8 gündür günü pozitifte kapatıyor.

Yazar: Günay Caymaz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir