Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$60.370
% 2.05
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 60.370
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Blockchain Economy Summit’in 4.’sü İstanbul’da Yapılacak!

Blockchain Economy Summit, pandemi nedeniyle verilen 2 yıllık zorunlu aranın ardından yeniden İstanbul’da! Şimdiye kadar binlerce katılımcıyı ağırlayan zirve, bu sene 27-28 Temmuz 2022’de İstanbul’un en seçkin ve ünlü mekanlarından biri olan Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de düzenlenecek. Zirvenin ikinci Türkiye ayağı, pandemi öncesinde Türkiye’de düzenlenen son büyük Blockchain etkinliğiydi ve dördüncüsü ise kripto para topluluğunu Avrupa ve Asya arasındaki köprüde bir araya getiren ilk etkinlik olacak.

Blockchain Economy Summit’in 4.’sü gerçekleştiriliyor!

Kovid-19’un başlangıcından bu yana kripto para adaptasyonu oldukça arttı. Chainalysis’e göre, küresel kripto adaptasyonu 2019’un üçüncü çeyreğinden bu yana yüzde 2.300 ve yalnızca geçen yıl ise yüzde 881 büyüme kaydetti. Ve bugün, Türkiye nüfusunun yüzde 16’sı (13.6 milyon kişi) kripto para sahibi. Bu, Türkiye’yi kripto para sahipliği bakımından dünyanın önde gelen ülkelerinden biri konumuna getiriyor. Dolayısıyla artık Türkiye’de kripto para piyasası hiç olmadığı kadar hareketli ve sıcak.

Blockchain Economy İstanbul Summit, dünyanın 55 ülkesinden 3 binden fazla katılımcıyı bir araya getirerek bölgede önemli sektör liderleriyle benzersiz bir networking fırsatı oluşturacak. Finansın geleceği: Bitcoin, Web 3, NFT’ler, Metaverse, DeFi, madencilik, kripto para düzenlemeleri, kripto para yatırımı ve alım satımı, Blockchain teknolojisinin şirketler ve devlet kurumlarında kullanımı ve çok daha fazlası, Blockchain Economy İstanbul Summit sahnesinde tartışılacak.

Daha fazla bilgi için web sitesini ziyaret edin: https://bit.ly/3NQZtxz

Biletler için tıklayın: https://bit.ly/3rcri9I

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir