Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$61.139
% 4.24
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.139
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

BitMEX Kurucusu, ETH’nin BTC’den Daha İyi Fiyatlanacağını Savundu

BitMEX’in eski CEO’su Arthur Hayes, Ethereum‘un (ETH)grafiksel olarak, Bitcoin‘den (BTC)daha iyi bir performans sergileyeceğini iddia etti.

Hayes, BTC için çok fazla uzun pozisyon biriktiğinin altını çizerken, kripto piyasasının halen daha ayı piyasasında olduğunu aktardı. BTC’nin 17,500 dolarlık destek seviyesine dikkat çeken eski CEO, yatırımcıların dikkatli davranması gerektiğini belirtti.

BitMEX Kurucusu, ETH Grafiğini BTC’ye Göre Daha Olumlu Görüyor

Hayes’e göre, Fed‘in düzenli olarak gerçekleştirdiği faiz artışlarıyla birlikte, küresel ekonomide yaşanan dalgalanmalar, kripto paralar üzerine büyük bir baskı oluşturuyor. Küresel dalgalanmalar kripto paraların likiditesini önemli ölçüde azaltırken, BTC boğalarını da piyasadan uzaklaştırıyor.

Fed ile paralel giden BTC grafiğini değerlendiren Hayes, şunları söyledi;

“USD likidite endeksinin dalgalanmalarını ve dürtülerini izlerken, BTC için endişelenilmesi gereken seviye 17,500 dolar olarak gözlemleniyor. En olası hareket tarzı, bu düşük seviyenin tekrar test edilmesidir. Çizgide kalıp kalmayacağı tamamen USD likidite endeksinin gidişatı belirleyecek.”

Hayes’den, BTC ve ETH kıyaslaması

BTC‘de kara günler bekleyen kurucu için, ETH daha iyi bir seçenek olarak öne çıkıyor. Hayes, piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto para olan ETH’de, boğaların halen daha güçlü olduğunu savundu. Fiyat performansı olarak bakıldığında, yeni bir sisteme geçen ETH için olası yükselişin beklenebileceğini aktardı.

ETH için 10 bin dolar seviyesinin olası olmadığını iddia eden Hayes, şunları söyledi;

“ETH arzındaki yapısal azalmanın kesinlikle BTC’ye karşı daha iyi bir performansa yol açacağından eminim. Ancak Fed, likidite azaltma planlarına devam ederse, ETH’nin yıl sonu beş basamaklı fiyatlara ulaşabilme ihtimali azalacaktır.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir