Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$71.309
% 1.88
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 71.309
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

BitMart CEO’su Saldırı Hakkında Açıklama Yaptı

BitMart CEO’su Sheldon Xia, 150 milyon dolarlık saldırı hakkında açıklama yaptı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Kripto varlık alım satım platformu BitMart, Cumartesi günü 150 milyon dolarlık kayıpla sonuçlanan bir saldırıya uğraşmıştı. CEO Xia, Pazartesi günü konu hakkında bir tweet paylaştı ve saldırganın özel anahtarı çalarak fonları ele geçirdiğini söyledi.

Xia ayrıca BitMart’ın ilk güvenlik kontrolünü tamamlayarak etkilenen varlıkları belirlediğini ve kullanıcılarının zararlarını karşılamayı planladıklarını söyledi. Platform, yatırma ve çekme işlemlerini kademeli olarak açacaklarını gösteren bir çizelge paylaşacaklarını ve işlemlerin 7 Aralık itibariyle devam edeceğine dair inançlarının tam olduğunu ifade etti.

Saldırıyı duyuran kripto güvenlik şirketi Peckshield, saldırganın çalınan tokenları ETH ile takas etmek için merkeziyetsiz alım satım platformu 1inch kullandığını, kimliğini gizlemek için ise gizlilik mikseri Tornado Cash’e ETH yatırdığını söyledi.

BXH’ye geçtiğimiz Ekim ayında yapılan saldırı da yine aynı nedenden kaynaklanmıştı. Saldırgan yöneticilerin özel anahtarlarını ele geçirerek 139 milyon dolarlık fon çalmıştı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir