Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$64.695
% 3.20
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 64.695
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Bitmain, Daha Hızlı ve Verimli Olan Yeni Bitcoin Madencilik Cihazını Piyasaya Sürüyor

Dünyanın en büyük Bitcoin madencilik ekipmanı üreticisi Bitmain, yeni ve daha verimli bir Bitcoin madencilik cihazını piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

The Block tarafından aktarılan habere göre Çin merkezli Bitcoin madencilik cihazı şirketi Bitmain, daha hızlı olan ve daha az enerji tüketen Bitcoin madencilik cihazını piyasaya sürecek. Konuya aşina bir kaynağa göre 5 nanometre (5 nm) çip teknolojisine göre tasarlanan cihaz, 3.1 kilowatt-saat (kWh) enerji tüketimi ile saniyede 150 terahash (TH/s) bilgi işlem gücüne sahip bulunuyor.

Kaynak ayrıca Bitmain S19XP’yi bu hafta Dubai’deki madencilik konferansında duyuracağını ve şirketin VIP müşterilerine bu son cihazı sunduğunu söyledi. Cihazın tanıtılan özelliklerle piyasaya sürülmesi durumunda cihaz, piyasadaki en güçlü Bitcoin madencilik cihazı olacak. Yeni cihazın, 7 nm çip teknolojisi üzerinde tasarlanan, 110 TH/s hash gücüne ve yaklaşık 3.1 kWh güç tüketimine sahip olan Bitmain’in en güçlü cihazı S19 Pro’dan %36 daha güçlü olduğu görülüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir