Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.651
% 1.32
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.651
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Bithumb, Güney Koreli Vergi Yetkilileri Tarafından İnceleniyor

Bithumb

Güney Kore Ulusal Vergi Servisi (NTS) Bithumb Korea ve Ana Holding şirketi hakkında “özel bir vergi soruşturması” başatıyor.

Güney Kore’li Yonhap Haber Ajansı’nın yayınladığı bir habere göre 10 Ocak’ta vergi memurları Bithumb’ın Seul Gangnam-gu’daki merkezine baskın düzenleyerek Bithumb’ın kripto para faaliyetlerine ilişkin vergi düzenlemelerine uyup uymadığını araştırdı.

Haberde, vergi yetkililerinin Bithumb Korea, Bithumb Holdings ve iştirakleri tarafından yapılan yurtiçi ve yurtdışı işlemleri inceleyerek olası vergi kaçakçılığını araştırdığı açıklandı.

Soruşturma, NTS bünyesindeki bir departman olan Seul Bölgesel Vergi Servisi’nin 4 numaralı Soruşturma Bürosu tarafından yürütülmekte.

Dava Hala Sürüyor

Şirket ilk kez bir vergi soruşturmasıyla karşı karşıya kalmıyor. NTS 2018 yılında firma hakkında bir soruşturma başlatmış ve 80 milyar won (64 milyon $) gelir vergisi tahsil etmişti.

Şirket, Terra Luna’nın çöküşünün ardından Güney Koreli yetkililer tarafından baskıya uğrayan şirketlerden biriydi. 30 Ekim 2018’den bu yana devam eden Bithumb davasında eski başkanı Lee Jung-hoon, 3 Ocak’ta Seul Merkez Bölge Mahkemesi tarafından suçsuz bulunarak beraat etti.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir