Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.491
% 4.44
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.491
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Bitcoin’inizi Satmayın: Tarihi Etkinlikten Haberler Var!

Önde gelen kripto para meraklıları, Miami Bitcoin Konferansında buluştu. ARK Invest CEO’su Cathie Wood ve MicroStrategy CEO’su Michael Saylor’da etkinlik için bir araya geldi. İkili, değişen düzenleyici manzara, geleceğe yönelik projeksiyonlar ve kripto para birimindeki genel durumlar hakkında konuştu

Düzenleyici ortam son aylarda daha dostça görünüyor

ARK Invest CEO’su Cathie Wood ve MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, 2022 Miami Bitcoin Konferansı için yan yana geldi. Kripto para biriminin geleceği konusundaki iyimserlikleri ile ünlü Wood ve Saylor, genellikle, geleneksel yatırım firmaları arasında Bitcoin’i popüler hale getirmeleriyle tanınıyorlar.

“Gelecek Parlak” başlıklı bir konuşmada hem Wood hem de Saylor, kripto para biriminin geleceği hakkında iyimser şeyler konuştu. Özellikle kripto para birimlerini çevreleyen düzenleyici ortamın son aylarda daha dostça göründüğü konusunda hemfikirdiler. Ünlü CEO’lar, düzenleyicilerin belirgin bir şekilde değişen görüşleri hakkında yorumlarda bulundular. Michael Saylor konu ile ilgili şunları söyledi:

Bence son 12 ay 180 derecelik bir dönüş oldu… Sanırım birkaç hafta önce, yürütme emriyle birlikte ABD Başkanı Bitcoin’e yeşil ışık yaktı.

Altın değil, Bitcoin satın alın

Saylor’un CEO’su olduğu MicroStrategy, Ağustos 2020’den bu yana milyarlarca dolar BTC biriktiren büyük bir kurumsal Bitcoin balinası olarak, son yıllarda fiyat dalgalanmaları yarattı. Şirket şu anda yaklaşık 5,4 milyar dolar değerinde 125.000’den fazla Bitcoin’e sahip. coinmuhendisi.com olarak daha önce bildirdiğimiz gibi, Mart ayında, MicroStrategy’nin bir alt kuruluşu olan MacroStrategy, daha fazla Bitcoin satın almak için Silvergate’den 215 milyon dolar borç aldı.

Cathie Wood’un kurucusu olduğu Ark Invest’in ETF’leri, özellikle bireysel yatırımcılar arasında büyük bir popülerlik kazandı. Bununla birlikte, firmanın birçok ETF’sinin tarihi yükseliş yaşadığı Şubat 2021’den bu yana keskin bir düşüş yaşadılar. Saylor ile yaptığı konuşmada Wood, ARK Invests’in, Bitcoin fiyatının 2030 yılına kadar 1 milyon dolara ulaşacağı tahminini yineledi. Saylor, izleyicilerine hem bir uyarı hem de tavsiyeyle kapanışı yaptı ve şunları söyledi:

250 milyon doları 6 milyar dolara çevirmek istiyorsanız altın değil Bitcoin satın alın. 250 milyon dolarlık altın almış olsaydım, 6 milyar dolarlık Bitcoin yerine 250 milyon dolarlık altınım olurdu. Bitcoin’inizi satmayın!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir