Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.619
% 0.81
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.619
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Bitcoin’in Yörüngesini Doğru Çizen Modelin Mucidi: Bu Dipler Geliyor!

Birçok kripto varlığı aşırı volatil hareketler sergilerken, Bitcoin ve altcoin’lerde “roller coaster” yolculuğu henüz sonlanmamış gibi görünüyor. Birkaç gün öncesine kadar BTC fiyatı 45.000 doların üzerindeydi. En büyük altcoin Ethereum ise 3.000 doları kırmanın eşiğindeydi. Ancak hızlı bir dönüş, fiyatları aşağıya çekti ve önümüzdeki günlerde daha düşük fiyatların görülmesi bekleniyor. En azından bazı analistler tarafından. Bazı göstergeler de önemli bir düşüşe işaret ederken bir model, uzun vadeli bir düşüş eğilimi gösteriyor. Coinmühendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Bitcoin fiyatında düşüşe işaret eden model 33.000 dolara işaret ediyor

BTC fiyat eğilimi esas olarak piyasa katılımcılarına bağlıdır, zaman içindeki ilgileri çok önemlidir. İlgi kaybı varsa, fiyat düşme eğilimi gösterir ve bu da birçok kişiyi daha fazla çeker. Şu anda benzer bir düşüşe tanık olunuyor ve uzmanlara göre bu nedenle BTC fiyatının olumsuz etkilenmesi bekleniyor. Özellikle bir analist, bu nedenle, fiyatı çok yakında 33 bin dolara kadar düşürebilecek önemli bir düşüş bekliyor.

https://twitter.com/TheRealPlanC/status/1499895003958722565

Analistlerden biri, PlanC, BTC fiyatının 33.000 dolara düşme olasılığından bahsediyor ve bunun nedenini “varlık ayarlı dormansi akışında” bir düşüş olarak belirtiyor. Bu, deneyimli piyasa katılımcılarının harcama davranışıdır. Düşerken, piyasa katılımcılarının BTC ile ilgilenmeye olan ilgilerini kaybettiğini gösteriyor. Yine de, yüksekleri parçaladıktan sonra, “uykudaki cüzdanlar”, fiyatı aşağı çekerek daha düşük seviyelere ulaşma eğilimindedir.

BTC’de parabolik yükseliş gerçekleşecek mi?

Bununla birlikte, sağlam bir şekilde toparlandığında, uzmanlara göre Bitcoin fiyatı ATH’yi vurmak için parabolik olan kayda değer bir artış alır. Bu nedenle, varlık başlangıçta desteği tutmak için daha da düşebilir ve kayda değer bir dönüşle birlikte yükseklere ulaşmak için bir yükseliş trendini yeniden ateşleyebilir. Ancak şu anda, uzmanlara göre, hafta sonu boyunca Bitcoin fiyatı için düşüş hedefi 33.000 dolar olabilir. Yazım sırasında BTC, yüzde 5.7’lik bir düşüş ile 39.051 dolardan el değiştiriyor ve piyasa değeri, son değişimlerle beraber, 741 milyar dolara gerilemiş durumda.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir