Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.994
% 2.58
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.994
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Bitcoin’in Tek Hareketi Bu 7 Altcoin’i Fırlattı!

Anyswap, Keep3rV1, WEMIX, Bitcoin’in çift haneli rallilerle 44 bin dolara hareketini takip ediyor. ANY, KP3R ve WEMIX, BTC fiyatının 44.000 dolara yükselerek yatay aralığın dışına çıkmasından sonra 12 Ocak’ın altcoin çıkışına öncülük ediyor. Ayrıntılar için coinmuhendisi.com’da kalmaya devam ediniz.

Altcoin çıkışı BTC’nin hareketiyle oldu

Kripto para topluluğu, Bitcoin’in (BTC) 44.000 dolara yükselmesinin ardından ilk 200’deki tokenlerin çoğunun yeşil renkte yanıp sönmesinin ardından 12 Ocak’ta yüksek moralle geri döndü. Yükseliş momentumunun geri dönüşü ve bazı tokenlerin %20’yi aşan kazançlar görmesi (aşağıdaki grafikte görülen 7 altcoin), birkaç altcoin projesine bir nimet olarak geldi.

Alınan veriler, son 24 saatte en çok kazananların Anyswap (ANY), Keep3rV1 (KP3R) ve WEMIX (WEMIX) olduğunu gösteriyor. Anyswap, desteklenen ağlar listesini genişletiyor. Altcoin piyasasındaki kazanımlar, kullanıcıların 25 farklı ağ arasında tokenleri transfer etmesine ve takas etmesine izin verme konusunda uzmanlaşmış, merkezi olmayan bir borsa olan Anyswap tarafından yönetildi. Alınan veriler, 10 Ocak’ta 15.16 dolara kadar düştüğünden beri, ANY fiyatının 12 Ocak’ta %77.67 artışla 26.93 dolara yükseldiğini gösteriyor.

ANY için aktivite ve fiyattaki ani artış, protokolün yakın zamanda desteklenen zincirler listesine bir FomoETH köprüsü ve Polkadot‘ta resmi olarak başlatılan Moonbeam dahil olmak üzere iki yeni ağ eklemesiyle geldi. Keep3rV1, projelerin özel hizmetler sunabilen harici geliştiricilerle bağlantı kurmasına yardımcı olmak için tasarlanmış, merkezi olmayan bir iş panosu oluşturmaya odaklanan bir proje. Veriler, son fiyat artışından önce 7 Ocak’ta KP3R için yükseliş görünümü tespit etmeye başladı.

Yukarıdaki grafikte görüldüğü gibi, KP3R için VORTECS™ Skoru 7 Ocak’ta yeşil bölgeye tırmandı ve fiyatın sonraki iki gün içinde %79.64 yükselmesinden yaklaşık 79 saat önce 80’e yükseldi. KP3R için yükseliş hareketi, proje tarafından yayınlanan ve KP3R’nin yakında Ethereum (ETH), Fantom (FTM) ve ikinci katman Optimism arasında zincirler arası işlevselliğe sahip olacağını belirten bir teaser’ın ardından geliyor.

Upbit’te WEMIX listeleri

WEMIX, Wemade Tree tarafından geliştirilen, oyun DApp’leri için özel olarak tasarlanmış ve dijital varlıklar ve değiştirilemez tokenler (NFT’ler) için bir pazar yeri içeren küresel bir blockchain oyun platformu. Alınan veriler, 10 Ocak’ta 3,96 dolara düştükten sonra, 24 saatlik işlem hacmi 1,2 milyar dolara yükselirken WEMIX’in fiyatının 12 Ocak’ta %106 toparlanarak 8,16 dolara yükseldiğini gösteriyor. WEMIX için ilgi ve işlem hacmindeki artış, 10 Ocak’ta popüler Kore kripto para borsası Upbit’te listelenmesinden sonra oldu. Genel kripto para piyasa değeri şu anda 2.073 trilyon dolar ve Bitcoin’in hakimiyet oranı %39.8.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir