Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.931
% 3.60
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.931
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Bitcoin’in Ötesine Bakmak: Bu 10 Altcoin Yatırımlık!

Bir değer deposu olarak hangi altcoin projesinin Bitcoin’in yerini alabileceği hakkında sayısız spekülasyon var. Analist Aratrika Dutta, bu soruyu cevaplamak üzere 10 altcoin’i listeliyor…

2022 ve sonrasında yüksek potansiyeli olan 10 altcoin

  • Ethereum en çok bilinen altcoin’dir ve birçok yatırımcı için başka bir kripto para biriminden çok daha fazlası. Uzmanlar, 2022’de %400’e kadar değer kazanabileceğini söylüyor. Ağın yerel kripto para birimi ETH, piyasaya sürüldüğünden bu yana her zaman trendlerdeydi.
  • BNB, geleceği Binance’e bağlı bir kripto para birimi. Mevcut senaryoya göre Binance Coin’in geleceği parlak görünüyor ve bu da fiyatları yeni zirvelere çekebilir. Bu nedenle, BNB fiyat tahminine göre, BNB fiyatı 2023’ün sonunda 610 doları geçebilir.
  • Ripple, geçtiğimiz yıl servetlerinde kayda değer bir büyüme kaydeden ve hızla büyüyen kripto para piyasasının bir parçası ve manşet olmaya devam ediyor. Öte yandan Bitcoin işlemleri verimli değildir. XRP bu açığı kapamak üzere sıradaki Bitcoin olabilir.
  • Cardano üçüncü nesil bir kriptodur. Özellikleri, Bitcoin ve Ethereum gibi birinci ve ikinci nesil kriptoların en iyi kombinasyonlarını sunar.
  • Avalanche, merkezsizllikten ödün vermeden ölçeklenebilen birkaç Blockchain’den biridir. Analiste göre iyi getiriler için 2022’de satın alınabilecek en iyi Bitcoin alternatiflerinden biri.
  • Shiba Inu, aynı zamanda Dogecoin’in en büyük rakiplerinden biri olan başka bir meme kripto para birimidir. Yakın tarihte SHIB etrafında yatırımcılardan daha fazla cazibe kazanmasını sağlayan bir NFT projesi tanıtıldı.
  • Decentraland, Ethereum tabanlı bir metaverse platformudur. Kullanıcıların içerik geliştirmek ve para kazanmak, mal ve hizmet satın almak ve diğer mülkleri ziyaret etmek için arazi satın aldığı bir 3D sanal dünya olarak tanımlanıyor.
  • Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere Elon Musk, kripto para piyasasında ortaya çıkmasından bu yana Dogecoin olarak bilinen bu kripto para birimini popüler hale getirdi. Yatırımcıların Dogecoin’i bir meme coin iken ciddi bir kripto para birimi olarak görmeleri beklenmedik bir durumdu.
  • Solana, geliştirme, hız ve düşük işlem maliyetleri için iki kritik alanda Ethereum ile iyi uyum sağlıyor. Devrim niteliğindeki özellikleri nedeniyle birçok yatırımcıyı kendisine çekiyor.
  • Terra (LUNA) piyasaya birçok fayda sağlıyor. Merkezi olmayan ve izinsiz yapısı onu dijital ekonomi için ideal kılıyor. Ağ, rekabetçi programlanabilir ödemeler, lojistik ve Dapp ile stablecoin geliştirmeyi basitleştirmek için tasarlanmış bir altyapı sunuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir