Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.157
% 0.78
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.157
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Bitcoin’in Her Adımını Bilen Analistten “Son Dakika” Tahmini!

Uzun zamandır analist ve trader olan Peter Brandt, Bitcoin (BTC)’in parabolik ilerlemesinden çıktığını söylüyor. coinmuhendisi.com olarak analistin yeni yorumlarını aktarıyoruz…

Peter Brandt, Bitcoin fiyatı hakkında yorum yaptı: Yeterince ciddiye almamış olabilirim

Çarşamba ve Perşembe günü dik fiyat dalışları yaptıktan sonra BTC, bir ay önceki fiyatından yüzde 17’den fazla düşüşle, yazı yazılırken 41.698.72 dolardan işlem görüyor. Bu düşüş üzerine, analist Peter Brandt, Twitter’dan yaptığı bir paylaşım ile aşağıdaki ifadeleri kullandı:

“Parabolik ilerlemenin kırıldığını gördüm ve gerçek zamanlı olarak fiyata dair yorum yaptım, ancak geriye dönüp baktığımda olayı yeterince ciddiye almamış olabilirim. Göreceğiz.”

Analist, 2018’in başlarında başlayan önceki ayı piyasasının başlangıcını doğru tahmin etmesi ile tanınıyor. Twitter’da parabolik hareket kırılmalarının genellikle yüzde 80’den fazla düşüşe yol açtığını belirtmişti. Böyle bir düşüş, Bitcoin’i 8.300 dolar civarına indirebilir.  Tecrübeli trader, yatırım şirketi Vailshire Capital’in CEO’su Jeff Ross’un yorumunu da geri çevirdi. Ross, Twitter’da uzun vadeli BTC sahiplerinin önümüzdeki aylarda ucuz Bitcoin satın almak için ek fırsatlara sahip olabileceğini söyledi. Ancak Brandt, BTC yatırımcılarını, kaybedilen bir ticarete asla ekleme yapmamaya yönelik “bir ticaret kuralı” izlediğini söylüyor ve aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

1980’de, 50 doların zirvesine çıkan gümüş için de aynı şeyi söyleyenleri hatırlıyorum. Daha sonra 3,65 dolara düştü ve 24 yıl boyunca bu seviyeleri yeniden göremedi. BTC’nin aynı olduğunu söylemiyorum, ancak kullandığım bir ticaret kuralı, asla kaybedilen bir varlığa ekleme yapmamaktır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir