Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.772
% 5.45
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.772
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Bitcoin’in Her Adımını Bilen Analistten “Son Dakika” Tahmini!

Geçmişte birçok kez devasa Bitcoin (BTC) çöküşünü ve rallisini doğru bir şekilde öngören ünü traderdan, kripto piyasaları ve Bitcoin (BTC) için yeni uyarılar geldi. Detaylar Coinmühendisi.com’da.

Bitcoin (BTC) için yeni uyarılar

Bitcoin (BTC)’in 2018 çöküşünü doğru bir şekilde ön gördükten sonra kripto para piyasalarında patlayan kıdemli bir trader, en iyi kripto para birimine bakışını güncelliyor. Popüler kripto para analisti Peter Brandt, BTC’nin 38.000 dolardan 42.000 dolar aralığının üzerine keskin sıçramasının ardından uygun bir model oluşturduğuna inanıyor. Ünlü analist ve trader, 626.000 Twitter takipçisine, piyasa değerine göre en iyi dijital varlığın “ilginç” bir teknik kurulum yayınladığını söylüyor. Ünlü yatırımcının analizi, Bitcoin (BTC)’in şu dururmdan 33.500 dolar civarında bir dibe vurduktan sonra daha yüksek bir dip kaydederken 41.757 dolarda tarihi bir destek ve direnç seviyesinin üzerine çıktığını gösteriyor.

Analist Peter Brandt, “Bitcoin’in şu anda çok ilgi çekici bir grafiği var. Tetiği çekmeye hazırlanıyor” ifadelerini kullanıyor. Tecrübeli analist, BTC’nin dijital varlıkların kralı olduğunu ve BTC’lerini başka kripto varlıklarına çevirmeye karar veren traderların gelecekte kendi dizlerini dövüyor olabileceğini söylüyor. Bununla birlikte Brandt, zaman zaman yaşanan düşüşler yatırımcıları pozisyonlarının kârlı olması için uzun süre beklemeye zorlayabileceğinden, “Hodling” konusunda Bitcoin (BTC) hayranlarını uyarmayı ihmal etmiyor.

BTC için fiyat oynaklığı uyarısı

Konu hakkında takiplçilerine ayrıntılı bir şekilde uyarılar gönderen tecrübeli analist ve yatırımcı Brandt şöyle diyor:

Bitcoin’i elinde tutmanın hayranı değilim. Bitcoin, 11 yılda 4 kez olmak üzere %80 düşüş geçmişine sahip. Bir hodler’ın [tüm zamanların en yüksek seviyelerine] dönmesi için her seferinde %400’e ihtiyacı vardır. Aynı parayı tekrar tekrar kazanmak zorunda kalmaktan nefret ediyorum. İlk seferinde yeterince zor zaten.

Küresel piyasalar Rusya-Ukrayna çatışmasının ekonomik sonuçlarıyla mücadele etmeye devam ederken, BTC bu hafta yüksek derecede fiyat oynaklığı sergiledi. 2 Mart’ta BTC, yedi günün en yüksek seviyesi olan 44,151 dolarda el değiştiriyordu. 7 Mart’ta, yazı yazılırken aniden %13 artarak 42.376 dolara çıkmadan önce 37.382 dolarlık haftanın en düşük seviyesine geriledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir