Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.786
% 1.75
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.786
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Bitcoin’in Her Adımını Bilen Analist, Can Sıkan Modeli Paylaştı!

Kıdemli trader “Uber-Ayı Bitcoin Modeli” üzerine yorumlarda bulunuyor. Peter Brandt, Bitcoin ayılarının yanlış olmasının temel nedenlerini sıralıyor. Ayrıntılar için bizi izlemeye devam ediniz.

Bitcoin (BTC) hakimiyeti ne durumda?

Bitcoin’in yatay fiyat hareketinin ortasında, birçok grafik uzmanı, kripto para biriminin bir günlük grafiğinde görünüşte oluşan “baş-omuz” modeline işaret ederek düşüşe geçti. Bununla birlikte, deneyimli trader Peter Brandt, düşüş oluşumundan özellikle endişe duymuyor ve yakın tarihli bir tweet’te oyundan çıkmasının muhtemel olmadığının dört nedenini sıraladı.

Brandt ayrıca, klasik grafiklerin yeni ortaya çıkan kripto para birimi endüstrisinde çalışmadığı konusundaki “büyük efsaneye” karşı çıktı ve kripto alanında diğer varlık sınıflarından daha uygulanabilir olduklarını iddia etti. Efsanevi grafik uzmanı, BTC fiyatında keskin bir düşüş öngörmediğini de açıkça belirtti, ancak bunun gerçekten olabileceğini de göz ardı etmiyor. En büyük kripto para birimi, 2018’den bu yana her yeni yılın başında iyi kazançlar kaydetmesine rağmen 2022’nin başlarında tekrar rayına oturmak için mücadele ediyor. 2021’in ilk haftasında Bitcoin %36’ya kadar yükseldi. 2020’de aynı zaman diliminde %13 arttı.

Bu arada, Bitcoin’in hakimiyeti şimdi Haziran 2018’den bu yana en düşük seviyesi olan %39.3’e düştü. En büyük kripto para biriminin pazar payı, önceki boğa piyasasının zirvesi sırasında Ocak 2018’de tüm zamanların en düşük seviyesi olan %32.8’e ulaştı. Goldman Sachs kısa süre önce Bitcoin’in piyasa değerinin, önde gelen değer deposu olarak altını gölgede bırakacak olursa sonunda 100.000 dolara ulaşabileceğini tahmin etti. Yine de çoğu, Federal Rezerv’in varlık fiyatlarını desteklemeye yardımcı olan parasal desteğini kademeli olarak geri çekmesi nedeniyle Bitcoin’de düşüşe devam ediyor. Kripto konusundaki eleştirel duruşuyla tanınan Minneapolis Federal Rezerv Bankası Başkanı Neel Kashkari, bu yıl iki faiz artırımı olacağını öngördü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir