Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.486
% 3.55
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.486
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Bitcoin’in Her Adımını Bilen Analist: Bu Grafiğe Bakın!

Ünlü ve efsanevi bir trader olan Peter Brandt, en büyük kripto para birimleri Bitcoin ve Ethereum için yeni grafik oluşumlarına dikkat çekti ve tahminlerini aktardı. Coinmühendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Peter Brandt, Bitcoin ve ETH için bu grafiklere dikkat çekti

Kripto para piyasasının popüler traderlarından biri olan Peter Brandt, hem ETH hem de Bitcoin için piyasadaki mevcut durumu yansıttığı düşünülen olağandışı bir grafik formasyonuna dikkat çekti. Brandt’e göre, Ethereum şu anda simetrik bir üçgen deseni oluşturuyor ve bu genellikle piyasanın kafasının karıştığını ve her iki yönde de kırılmak yerine ileriye doğru yayılmaya devam edeceğini gösteriyor.

Öte yandan, uzmana göre ikinci en büyük kripto para biriminin kırılması, büyük olasılıkla yalnızca simetrik oluşumun içinde beşinci temas noktasının ortaya çıkması durumunda gerçekleşecektir. Geri dönüş, ticaret hacmindeki bir artışa da sebebiyet verecek ve uzmana göre bu durum beraberinde alım gücü getirecek. Brandt, ETH grafiğindeki formasyondan önce BTC için de aynı modeli paylaştı. Brandt, herhangi bir kırılma yaşanmadan önce gelecekteki hareketlerinin tahmini söz konusu olduğunda bu varlıkların en az güvenilirlerden biri olduğunu belirtti.

Simetrik patern neleri gösteriyor?

Peter Brandt, bir kırılma yaşanması durumunda simetrik paternin iyi bir şekilde çalışacağını söylüyor. Peki, bu formasyon neleri gösteriyor? Simetrik bir üçgen, bir dizi ardışık zirve ve dibi birleştiren iki yakınsak eğilim çizgisi ile karakterize edilen bir grafik paternidir. Uzmanlara göre bu trend çizgileri kabaca eşit bir eğimde yakınsamalıdır. Eşit olmayan eğimlerde birleşen trend çizgileri, yükselen kama, düşen kama, yükselen üçgen veya azalan üçgen olarak adlandırılır.

Uzmanlara göre formasyon, , varlığın fiyatı bir formasyonun üst sınırını geçtikten ve ardından ani yükselerek aralığın üzerinde bir konsolidasyon aralığı oluşturmasıyla tamamlanmış olur. Yazım sırasında Bitcoin (BTC) yüzde 1.6’lık bir düşüş ile 38.261 dolardan el değiştiriyor. Ethereum (ETH) ise yüzde 3.3’lük bir değer kaybı ile 2.541 dolarda.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir