Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.960
% 1.01
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.960
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Bitcoin’in Her Adımını Bilen Analist: Bu Diplere Gidiyoruz!

Lider kripto Bitcoin (BTC), son günlerde 40 bin dolar seviyesinin üzerine çıksa da, burada tutunamadı ve bu psikolojik seviyenin altına geriledi. Neredeyse 50 yıllık deneyime sahip efsanevi trader ve analist, BTC için potansiyel bir geri dönüşün 30.000 doların altına düşeceğini tahmin ediyor.

Peter Brandt, Bitcoin için 28 bin doları işaret ediyor

Bitcoin’in her adımını bilen analist olarak tanınan ve Coinmuhendisi.com haberlerinde tahminlerine yer verdiğimiz Peter Brandt, lider kripto Bitcoin için 30 bin doların altına giden bir senaryo öngörüyor. Analist, yükselen kanalın altına düşüşün bir sonraki geri dönüş sırasında gerçekleşebileceğini öne sürüyor.

Peter Brandt Bitcoin’in Şubat ayının ortasından beri oluşturduğu oldukça yaygın bir model kullanıyor. Analistin önerdiği üzere, kanalın tamamlanması genellikle kanalın genişliğine eşit bir düşüşle sonuçlanır. Peter Brandt, tahminine ilişkin olarak Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı:

Bir ayı kanalının tamamlanması, tipik olarak, kanalın genişliğine eşit bir düşüşle sonuçlanır veya bu durumda 32.000’lik zorlu bir testte… tahminim 28.000. Bu beni BTC düşmanı yapmaz.

BTC serbest düşüşte, analist görüşleri olumsuz

Günlük Bitcoin (BTC) grafiğine göre, şimdiden kanaldan düştü ve düşüş yolunda önemli bir destek bölgesi oluşturulmadığı için şu anda serbest düşüşte. Bazı traderlar ve yatırımcılar, yaklaşık 35.000 dolar seviyesinde bir geri dönüş üzerine bahse giriyor.

Peter Brandt, Bitcoin’in daha önce hareket ettiği aralığa eşit bir düşüşten sonra ulaşılacak fiyat olduğu için rastgele 28.000 doları seçmiyor. Ne yazık ki, Bitcoin hala teknoloji hisselerini ve ABD piyasasını takip ediyor. Bitcoin, en son 47.000 dolara geri dönüşünden sonra bile keskin bir ayı trendinde kalmaya devam ediyor, bu sırada yükselen kanaldan koparak kripto para biriminin duygu piyasasında bir değişime neden oldu.

Yazının yayınlandığı sırada, lider kripto Bitcoin haftalık bazda %2,81 kayıpla 38.377 dolardan işlem görüyordu. BTC, her ne kadar 40 bin doların üzerine atak yapsa da bu hamleler uzun ömürlü olamıyor ve bu durum yatırımcılarının canını oldukça sıkıyor. Bu yüzden analistle, bu tür hareketleri önemli bir fiyat artışı veya geri dönüşün temeli olarak değerlendirmiyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir