Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.954
% 4.25
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.954
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Bitcoin’in Her Adımını Bilen Analist: Bu Borsa İflas Edebilir! 

İsabetli Bitcoin (BTC) tahminleriyle tanın analist Peter Brandt, bu sefer bir kripto borsasını hedef aldı. Bitcoin kahini, büyük kripto borsalarından Coinbase’in kullanıcılarını Bitcoin’leri hakkında uyardı.

Coinbase, Bitcoin kahininin hedef tahtasında

Hatırlanacağı üzere Coinbase, müşterilerine teminatsız alacaklılar olarak davranacağını açıkladı. Bunun ardından Peter Brandt, Coinbase’de hedef almaya devam etti. Tecrübeli bir vadeli işlem traderı olan Peter Brandt, son tweet’inde San Francisco merkezli kripto para borsası Coinbase’de bir kez daha tokat attı.

Peter Brandt, normalde bir analist olarak kripto para endüstrisindeki gelişmelerden bahseder. Ancak bu sefer, Coinbase’in tutumunu eleştirmeyi tercih etti. Hatta onun hakkında kötü bir niyet beyan etti. Ünlü analiste göre Coinbase, devam eden ayı piyasasında iflas etmeyi hak ediyor.

Peter Brandt, Coinbase kullanıcıları hakkında endişeli

Analist, kripto varlıklarını popüler trade platformunda tutan Coinbase kullanıcıları hakkında endişe duyduğunu söyledi. Çünkü iflas durumunda “teminatsız alacaklılar” olarak ilan edilebileceklerini belirtti.

Peter Brandt, Coinbase’in iflas etmesinin borsa lehine çalıştığını kaydetti. Ayrıca talihsiz gelişmenin Coinbase ekibine ‘kullanıcıların kripto varlıklarını çalmak’ için bir fırsat sunacağını da sözlerine ekledi. Peter Brandt, Twitter paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

İflas etmeyi hak eden kişi Coinbase maalesef. BTC’ye sahip olan müşterileri teminatsız alacaklılar olacak. Muhtemelen Bitcoin’leri çalınacak.

Peter Brandt’ın, @TuurDemeester kullanıcı adını kullanan bir kripto meraklısı tarafından yapılan bir tweet’e yanıt olarak bu yorumu yapması dikkat çekici. Twitter kullanıcısı, devam eden piyasa çöküşünden daha güçlü çıkacak kripto ile ilgili şirketlerin bir listesini yaptı.

Coinbase listede olmamasına rağmen, deneyimli vadeli işlem traderı, trade platformu hakkında aşağılayıcı yorumlar yapmanın bir yolunu buldu.

Şirketler üzerindeki kripto çöküşünün etkileri

Kripto ile ilgili şirketler, artan enflasyon ve Celsius Network sorunlarının başlattığı kripto para piyasası çöküşünün ardından karlarında büyük bir düşüş kaydetti. Kripto piyasasındaki düşüş eğilimi, ilgili şirketleri sıkı önlemler almaya sevk etti. Öyle ki yaygın işten çıkarmalar da buna dahil.

Coinmuhendisi.com’dan takip ettiğiniz üzere Coinbase, daha önce personel sayısında beşte bir azalma yaptı. Bu kapsamda 260 çalışanın işten çıkardı. Bu durum da devam eden ayı piyasasının şirketi ne kadar kötü etkilediğini gösteriyor.

Peter Brandt’ın aşağılayıcı yorumu, trade platformunun ilk çeyrek mali raporunda açıklamasından bir ay sonra geldi. Ayrıca Peter Brandt, kullanıcıları “Bitcoin’lerinin artık onlara ait olmadığı” konusunda uyardı. Uyarıya neden olan Coinbase’in açıklamasında şu ifadeler yer alıyordu:

İflas durumunda müşterilerimiz adına emanette tuttuğumuz kripto varlıkları iflas davasına konu olabilir. Bu tür müşteriler, genel teminatsız alacaklılarımız olarak kabul edilecektir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir