Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.720
% 4.54
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.720
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Bitcoin’in Her Adımını Bilen Analist: Bu Altcoin’lerden Uzak Durun!

50 yıllık bir trader olan Peter Brandt, Z kuşağına yatırım tavsiyeleri verdiği bir tweet paylaştı. Coinmühendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Bitcoin (BTC) fiyatındaki bazı hareketleri doğru tahmin eden Peter Brandt, özellikle BTC, non fungible tokenlar (NFT) ve Cardano’dan (ADA) bahsetti. İşte detaylar…

Bitcoin analisti Brandt’ten genç yatırımcılara tavsiyeler

Son tweet’lerinden birinde Peter Brandt, üniversite öğrencilerine kariyerlerini nasıl inşa edecekleri ve para konusunda nasıl tasarruf sağlayacakları, kazançlarını nasıl yönetecekleri konusunda çeşitli tavsiyeler verdi. Brandt, öğrencilere mümkünse borçtan kaçınabilecekleri bir alanda üniversite/bölüm seçimi yapmalarını tavsiye ediyor. Özellikle iyi maaşlı bir işe girebilecekleri alan seçiminin de öneminden bahsediyor. Yatırım konusunda ise Bitcoin’e dikkat çekiyor.

Brandt, Z kuşağının birikimlerinin çoğunu BTC’ye ve sağlam şirketlerin hisse senetlerine ayırması ve sonra onları elinde tutması gerektiğine inanıyor. Brandt, tweet’inde, “alıma devam edin ve ucuz fiyatlar için umut edin,” ifadelerini kullandı. Brandt ayrıca, BTC’de ne kadar süredir “yükselişte” olduğu sorusuna “yıllardır” diyerek cevap verdi. Ancak, takipçilerine karşı dürüst olmaya çalıştığını ve grafikleri yalnızca yükseliş sinyalleri gösterdiğinde paylaşmamaya gayret gösterdiğini belirtiyor. Yani, piyasanın düşüş kısmına da dikkat çekmeye çalışıyor.

Efsanevi trader Peter Brandt: NFT’lerden ve shitcoin’lerden uzak durulmalı

Açıklamaları üzerine pek çok yorum alan Brandt, birine cevap verdi. Brandt, Bitcoin dışında hisse senetlerine kripto paralardan daha fazla inandığını, “kripto para birimlerinin hala kanıtlanmadığını” ve bunun yerine kaliteli hisse senetlerini tercih ettiğini söyledi. Altcoin’lerin çoğundan ve non-fungible token’lardan (NFT’lerden) kaçınmayı öneriyor. Hatta NFT’lerden “jpg” olarak bahsediyor.

Brandt, bir başka tweet’inde Cardano’yu da eleştirirken tam olarak aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Kira getirisi olan mülklere karşı da çok olumluyum. Kaliteli hisse senetleri ile kripto arasında seçim yapmam gerekirse, kaliteli hisse senetlerini tercih ederim. Bana göre kripto hala kanıtlanmadı. shitcoin ve jpg’lerden kaçının. Hisse senetlerinin ucuza alınabilmesi için bir ayı piyasasının yaşanmasına dua edin.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir