Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$64.814
% 2.94
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 64.814
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Bitcoin’in Her Adımını Bilen Analist: BTC Satmayın! Çünkü…

Efsanevi trader Peter Brandt, Twitter aracılığıyla “Z kuşağına” hayat tavsiyesi verdi ve Bitcoin (BTC)’de, hisse senetlerinde ve sağlam şirketlerde aylık tasarruf yapmanın öneminden bahsetti. Dünya potansiyel olarak daha fazla belirsizlik dönemine girerken, Brandt’in genç nesillere mesajı sadece “elinizde tutun” idi.

Gelirinizi Bitcoin satın almaya ayırın

Eski finansal sistem ticaretinde onlarca yıllık deneyime sahip olan Peter Brandt, “Z kuşağına” piyasayı bir “hobi” olarak düşünmelerini tavsiye ediyor. Bu anlamda onlara “iyi bir iş bulmalarını”, “tutumlu” olmalarını, iş imkânı sağlayacak bir alanda diploma almalarını ve sağlam varlıklarda daha düşük fiyatlar umarak piyasada aktif kalmalarını tavsiye etti. Efsanevi trader, genç nesillere öğrenci borcundan kaçınmalarını tavsiye ederken şunları söyledi:

Üniversite diploması almak büyük oranda abartılıyor. Yetenekli bir şekilde ticarete girmek oldukça meşru bir kariyer yoludur.

Brandt, bir bütün olarak kripto pazarının konumunun bazen tartışmalı olabileceğini belirtti. “Bence kripto paralar hala kanıtlanmadı” diyen Brandt, yatırımcıların “shitcoin’lerden” ve “jpg’ler” olarak nitelendirdiği NFT’lerden uzak kalması gerektiğini tavsiye ediyor. Brandt, yatırımcılarının gelirlerinin bir kısmını BTC’yi elinde tutmaya ve fiyat düşüşleri sırasında satın almaya devam etmeye ayırması gerektiğini de düşünüyor.

Brandt: Pozisyon açmak bir fikir değildir

Brandt, elinde uzun süredir Bitcoin tutanlara yönelik olduğu düşünülen bir açıklamada da bulundu. “Bir pozisyon bir fikir değildir. Bir görüşün (güçlü olsa bile) bir pozisyonda tezahür etmesine gerek yoktur. Birinin fikrinin tersi bir pozisyona sahip olmak mümkündür,” ifadelerini kullandı. Z ve Y kuşağının bu konuda ne düşündüğünü merak ettiğini belirtti.

Coinmühendisi.com olarak daha önce de bildirdiğimiz üzere BTC’nin 2018’deki çöküşünü doğru bir şekilde tahmin eden Brandt, geçtiğimiz günlerde önde gelen kripto paranın yakında bir ralliyi ateşleyebilecek “ilgi çekici” bir teknik formasyon oluşturduğunu söyledi. Yatırımcı ayrıca alternatif kripto varlıkları satın almak için BTC’yi tasfiye etmemeyi tavsiye etti. BTC, yazım sırasında yüzde 0.3’lük bir düşüş ile 39.086 dolardan el değiştiriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir