Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$65.063
% 2.77
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 65.063
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Bitcoin’de Kritik Seviyeleri Bilen Analist: Önce 20.000 Sonra…

Bitcoin (BTC)’in 2019 ortalarında 6.400 dolara düşeceğini doğru öngören bir uzmana göre, lider kripto para biriminin 135.000 dolara yükselmesi artık mümkün. İşte nasıl olacağı…

Kripto çöküşünü bilen analist, Bitcoin için 135 bin dolara işaret ediyor

Bir fikre dayanarak, analist Dave the Wave’ye göre, Bitcoin bir yıl içinde mevcut fiyat seviyelerinin %229 üzerinde yükselebilir. Dave the Wave, düz, uzun vadeli trend çizgileri çizerek her Bitcoin boğa döngüsünün dibini, zirvesini ve ayı piyasası dibini belirliyor.

Bu hipoteze dayanarak BTC, 2023’ün başında veya sonunda 135.000 dolarlık bir değere ulaşabilir. Analist, yakın gelecekte yeni yerel diplerin etiketlenme olasılığını göz ardı etmiyor. Dave the Wave’e göre, Bitcoin bir çöküşten kurtulamazsa, 20.000 dolar seviyesinde bir logaritmik büyüme eğrisi (LGC) bulunabilir. Analist şöyle devam ediyor:

Bu senaryonun gerçekleşmesi durumunda, LGC’nin destek tabanı sağlam olacak ve yarış yeniden başlayacaktı.

Dave the Wave teknik analizlerini güncelliyor

Uzman, uzun vadeli Bitcoin destekçileri için hareketli ortalama yakınsama sapması (MACD) gibi kritik indikatörleri sıfırlamak için daha düşük bir teslimiyet öneriyor. Analiste göre, trendleri ve momentumu ölçen MACD’nin üç ana zaman çerçevesi de yakın gelecekte ek kısa vadeli negatiflere işaret etmeye devam ediyor.

  • Aylık MACD – makro boğada düzeltme
  • Haftalık MACD – sıfır çizgisinin altında ve günlük MACD’nin üzerinde yuvarlanma
  • Ayrıca sıfır çizgisinin altında

Analiste göre bu indikatörler sonunda gerçekleşse bile, ileride makro boğa için en iyi şey bir arınma olabilir.

Haftalık MACD

coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, bir diğer popüler kripto analisti Rakesh Upadhyay, Bitcoin fiyatının önündeki ilk direnci 42.967 dolar olarak belirliyor. Fiyat bu dirençten düşerse, analiste göre ayıların daha yüksek seviyelerde satış yaptığı görülecek. Düşen 20 günlük EMA ve 44’ün altındaki RSI satıcılar için küçük bir avantaj olduğunu gösteriyor. Dave the Wave, uzun vadede 135 bin dolardan önce 20 bin dolara işaret ederken, Upadhyay, kısa vadede 39.200 dolara bir geri çekilme olabileceğini düşünüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir