Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.072
% 0.15
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.072
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Bitcoin’de (BTC) Son Durum Ne?

Bitcoin, önceki gün yaşanan düşüşün ardından bazı kayıplarını geri almak başardı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bitcoin, düşük hacimli bir spot işlem gününde 47.000 dolar civarında kaldı. Teknik analiz, üs üste üç günlük kaybın ardından bir “satın al” sinyalini destekliyor gibi görünüyor.

Dün aktardığımız üzere Bitcoin, 46.000 doların altına gerilemişti. Ardından kayıplarını kısmen de olsa telafi etti. CoinDesk’in derlediği verilere göre merkezi alım satım platformlarındaki spot işlem hacmi de yine bir gün öncesine kıyasla düşük kaldı. 

Bitcoin’in son durumu hakkında piyasanın önde gelen isimleri de yorum yaptı. Fairlead Strategies’in kurucusu ve yönetici ortağı Katie Stockton’a Bitcoin, %6’lık düşüşün ardından yükseliş sinyalleri gösteriyor. Stockton Perşembe günü yayımlanan teknik analizde şu ifadeleri kullandı:

“Bitcoin, Tom DeMark’ın TD Sequential modeline göre bugün yeni bir kısa vadeli karşı trend “satın al” sinyaline sahip… Günlük stokastiklerin kısa vadeli aşırı satım koşullarını teyit etmemesi nedeniyle düşük bir inanç olsa da sinyal iki haftalık bir toparlanmayı destekliyor.”

Bitcoin yayın saati itibariyle 47.130 dolar civarında işlem görüyor. 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir