Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.433
% 0.22
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.433
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Bitcoin’de 3 Kez Bildi: Bu 2 Coin En İyisini Yapacak!

İsabetli Bitcoin (BTC) tahminleriyle bilinen Bloomberg Intelligence analisti Mike McGlone, piyasa değerine göre ilk iki kripto para biriminin, tüm hisse senedi piyasaları düşmeye devam ederken büyük getiriler sağlayabileceğine inanıyor.

Bloomberg stratejisti, Bitcoin ve Ethereum’un hisse senetlerinden daha iyi performans göstereceğini söylüyor

Stratejistin isabetli öngörülerine bu makaleden göz atabilirsiniz. Yakın tarihli bir röportajda Mike McGlone, Federal Rezerv’in faiz oranı artışlarının uzun vadede ABD borsası için Bitcoin (BTC) ve Ethereum gibi köklü kripto para birimlerinden daha zararlı olduğunu söylüyor:

Unutulmaması gereken en önemli şey, borsa düşmeye devam ederse, ki bu muhtemelen Fed’in enflasyonu azaltmak için düşmesini istediği için Bitcoin ve Ethereum da düşecek, ancak öne çıkacaklar. Genel olarak, yeni bir piyasa olan kripto paraların, özellikle de Bitcoin’in volatilitesi, borsaya karşı düşmeye devam etti. Amazon ilk çıktığında böyle olmuştu. 2009’daki volatilite şu anda Bitcoin ile aynıydı.

“Yatırımcılar geleceği dört gözle bekliyor”

McGlone’a göre, kripto para birimleri, Amazon ve diğer endüstri devrimleri ve 2000’li ve 2010’lu yılların kazananları ile aynı seviyede. Yatırımcıların kriptoya geçici konusunda analist şunları söylüyor:

Bu devrimi gerçekten kaybetmek istiyor musunuz? Yatırımcılar geleceği dört gözle bekliyor. Benim gördüğüm tam olarak bu. Borsada biraz satış teklifi ve Bitcoin ve Ethereum gibi kriptolarda aşağıda teklifler var.

Bitcoin (BTC), bir hafta önce 36.000 dolardan düştükten sonra, yazım sırasında yaklaşık 27.000 dolar olan haftalık en düşük seviyeden toparlandı. Şu anda 30,429 dolardan işlem görüyor ve %4,5’ün üzerinde yeşilde.

Bitcoin’in 30 bin doları kaybetmesine rağmen McGlone, düşüşte olan tek varlık sınıfı olmadığına dikkat çekiyor

Kripto para piyasası geçen haftadan bu yana ciddi para çıkışı gördü. Toplam piyasa değeri 1,5 trilyon dolardan 1,2 trilyona kadar geriledi. McGlone’a göre bu ortam kripto paraları ön plana çıkartabilir:

Herhangi bir risk varlığıyla, gelgitle birlikte düşüyor. Bu hafta S&P 500’e ne oldu? Kısa bir süre için 4.000’in altına düştü. Hem Bitcoin hem de S&P 500, iki yıldan fazla bir süredir ilk kez 100 haftalık hareketli ortalamalarına geri döndü…Bitcoin son beş, 10 yıl içinde en çok yükselen varlık, Fed’in yumruk çakmasıyla geri dönecek… Öne çıkma olasılığı daha yüksek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir