Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.892
% 3.29
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.892
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Bitcoin Yükselirken Satın Alınacak 7 Altcoin Belli Oldu!

Bitcoin mart ayının son günlerinde yeni bir toparlanma başlatmışken bunun sadece kısa vadeli bir toparlanma olup olmadığı merak ediliyor. Bitcoin’le birlikte pek çok altcoin de yükselirken analist Ali Raza yatırım fırsatı sunan altcoin’leri belirliyor. İşte detaylar…

BTC artarken, hangi altcoin projesine yatırım yapmalı?

Analiste göre ilk olarak, Ethereum’un çok daha hızlı, daha ölçeklenebilir ve kullanımı daha ucuz bir versiyonu olan akıllı sözleşme platformu Solana, kullanıcı sayısında, projede ve daha fazlasında önemli bir artış gördü. Bu da altcoin için daha fazla kullanım durumu anlamına geliyor. Analiste göre SOL, büyük bir yükseliş kaydetmek için Bitcoin’deki gibi bir kıvılcım beklediğinden dikkate almaya değer görünüyor. Analistin bir sonraki önerisi Dogecoin oluyor. Piyasaya sürüldüğünde ömrünün çok kısa olacağı iddia edilen DOGE’un büyümesi o kadar ilham verici oldu ki, piyasada bir memecoin sektörünün yaratılmasına yol açtı. Analist Ali Raza’ya göre Bitcoin bu toparlanmayı gerçekten yeni bir ralliye dönüştürürse, DOGE yeniden fırlamak için gerekli koşullara sahip olacak.

Raza’ya göre, Ethereum’u kendi oyununda yenmeyi amaçlayan başka bir geliştirme platformu olan Cardano yavaş ama istikrarlı gelişimi ile oldukça iyi biliniyor. Altcoin, Ekim 2021’de beş geliştirme aşamasından ikincisini yeni bitirdi ve sonunda platformunda akıllı sözleşmeler başlattı. Analiste göre yeni bir yükseliş dalgası ADA’ya yeniden büyümeye başlaması için ihtiyaç duyduğu ortamı verebilir. Ayrıca, Cardano’nun tamamlaması gereken, her biri onu daha gelişmiş hale getirecek, yeni özellikler ve işlevler ekleyecek üç dönemi daha olduğunu hatırlatan Raza, koşullar büyümesine izin vermese bile, Cardano’nun yapılabilecek en iyi uzun vadeli yatırımlardan biri olduğunu düşünüyor. İkinci en büyük kripto para birimi ve önde gelen akıllı sözleşme, dApp’lerin, DeFi’nin, NFT’lerin, token modellerinin doğum yeri olarak Ethereum en etkili kripto para birimlerinden biri olarak görülüyor. Ethereum ücretleri eskiye oranla oldukça düşük ve ağ bir kez daha oldukça iyi çalışıyor. Ayrıca Ethereum hala gelecekte daha ölçeklenebilir olmasını sağlayacak yükseltme ETH 2.0’ı başlatma sürecine devam ediyor. Bu sebeple analist ETH’nin de uzun vadeli yatırım için iyi bir seçenek olduğunu belirtiyor.

Analist: Yatırımcılar bu 3 altcoin’i de göz önünde bulundurmalı

Binance Coin, DeFi büyümeye başladığında, geliştirmeye adanmış ikinci Blockchain olan Binance Smart Chain (BSC)’i piyasaya sürdü. O zamandan beri BSC, Ethereum’un en büyük rakiplerinden biri olurken analiste göre açık ara en başarılılarından biri oldu. Bitcoin’in fiyatı yükselirken kullanıcılar yakında altcoin’lere ve özellikle DeFi’a yönelmeye başlayabilir. Analiste göre bu durum her iki zincirde de BNB’nin artan kullanımına yol açacak ve Binance Coin’in fırlamasına neden olacak. Öte yandan kripto endüstrisinin Ethereum için yeni çözümlere ne kadar ihtiyaç duyduğu göz önüne alındığında, Polygon genellikle ön sıralarda geliyor. Polygon sayesinde Ethereum, Blockchain’lerin İnterneti olarak adlandırılan tam teşekküllü çok zincirli bir sistem haline geliyor. Bu nedenle analiste göre, Ethereum’a yakından bağlı olduğu için, Bitcoin yükselişe geçerken, Ethereum’un yanında yükselmesi şaşırtıcı olmaz.

Coinmuhendisi.com olarak analizlerini yakından izlediğimiz analist Ali Raza’ya göre son olarak, Bitcoin yükselirken uzun vadeli bir yatırım seçeneği olan Uniswap yer alıyor. Ethereum’un Blockchain’ine dayanan Uniswap, kripto endüstrisindeki en büyük merkezi olmayan borsa olmasıyla biliniyor. Tesadüfen, Ethereum’un Blockchain’i aynı zamanda kripto sektöründe en büyük DeFi protokolü konsantrasyonuna sahip zincir olarak biliniyor. Bu da Uniswap’ın platformunda listelenen en büyük DeFi token’larına sahip olduğu anlamına geliyor. Bitcoin’deki toparlanma aşaması bir ralliye dönüşürken, kullanıcılar altcoin projelerine yönelecekler. Analiste göre bu durum birçok yatırımcının Uniswap’ın ve UNI’nin kendi kullanımını artıracak Ethereum tabanlı DeFi token’larıyla uğraşmak için Uniswap’a döneceği anlamına geliyor. Böylece piyasa koşulları izin uygun olduğunda altcoin’in fyatı yükselir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir