Kriptolar:
29213
Bitcoin:
$63.842
% 0.88
BTC Dominasyonu:
%54.2
% 0.10
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 0.46
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.842
BTC Dominasyonu:
% 54.2
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Bitcoin ve SHIB Çökerken Türkler Bu Altcoin’lere Koştu!

TradingView’den alınan veriler, Bitcoin fiyatının Bitstamp borsasında 32.637 dolara gerilediğini gösterirken, SHIB ve SOL dahil neredeyse tüm altcoin piyasası son 24 saatte %15’den fazla değer kaybetti. Olumsuz fiyat hareketleri bir yana, bu yazıda, Türkiye ve dünya genelinden yatırımcıların hangi altcoin’leri takip ettiğini listeleyelim.

Bitcoin ve SHIB çökerken Türk yatırımcılar bu 10 altcoin projesini takip ediyor

Coingecko tarafından sağlanan verilere göre, Türk kripto para yatırımcıları geçtiğimiz 7 günlük süreçte en fazla Step App (FITFI)’i aradı. Listenin genel görünümü aşağıdaki gibidir.

  • Step App (FITFI))
  • FEG Token (FEG)
  • ApeCoin (APE)
  • Radio Caca
  • Zilliqa (ZIL)
  • Bitcoin (BTC)
  • NEAR Protocol (GRT)
  • Green Satoshi Token (GST)
  • ICHI (ICHI)
  • STEPN (GMT)

Binance Türk kripto para yatırımcılarını uyardı

Türk kripto para yatırımcılarına yönelik önemli bir haberin üzerinden geçmekte fayda var. Coinmuhendisi.com haberlerinde yer verdiğimi üzere, kripto para borsası Binance’in Türkiye kolu Binance TR, yatırımcıları Binance logolu sahte reklam panolarıyla hedef alan dolandırıcılık girişimi konusunda uyardı. Resmi tweet’te Türkiye’niin farklı bölgelerinden reklam panolarına yer verildi.

Binance Türkiye’nin paylaştığı uyarı gönderisinin görselinde, orijinal Binance ile herhangi bir ilişkisi olmayan “Binance Turist borsasının” reklamını içeren bir pano görülüyor. Reklamda potansiyel mağdurları dolandırıcılara bağlayabilecek bir telefon numarasına da yer veriliyor.

Binance, konuyla ilgili harekete geçme niyeti olduğunu ve “dolandırıcılık faaliyetlerine dahil olduğu açıkça görülen” kişilere karşı hukuk yoluna başvuracağını açıkladı. Asıl amacı kripto para çalmak olan dolandırıcılar, kendileriyle iletişime geçen mağdurları yeni hesap oluşturmaya veya mevcut kurtarma şifrelerini paylaşmaya yönlendiriliyorlar.

Türklerin bu hafta en fazla aradığı altcoin Step App (FITFI) nedir?

Step App (FITFI), Kullanıcılara aktif katılım yoluyla token kazanmalarını sağlayan bir Web3 coin projesidir. Mayıs ayının başlarında piyasa sürülmesinden bu yana GMT ile birlikte trend altcoin’lerden biri haline geldi. Step App hakkında tüm ayrıntıları geçiş fiyat hareketlerini bu makalede ele aldık.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir