Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.636
% 0.62
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.636
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Bitcoin ve NFT Ticaretinden Milyonlar Kazanan Çocuk Konuştu!

Babasından öğrendiği kodlama becerileriyle, balina temalı bir NFT koleksiyonu piyasa süren 12 yaşındaki kripto milyoneri, bu trendi erkenden nasıl fark ettiğini paylaşıyor.

12 yaşında Bitcoin ve NFT milyoneri oldu

Çocuk yaşta bir kripto uzmanı, NFT ve Bitcoin ticaretinden üç milyon pounddan (3,5 milyon dolar) fazla kazandı. Benyamin Ahmed kodlamayı henüz beş yaşındayken babasından öğrendi ve anında bağımlısı oldu. Bitcoin geçen yıl yükselmeye başladığında, 12 yaşındaki Ahmed balina temalı NFT koleksiyonu piyasaya sürdü. Renkli pikselli balinaları ilk kez piyasaya sürdüğünde saatler içinde tükendi ve 110.000 Sterlin (114.000 dolar) kazandı. Bu, diğer girişimleriyle birlikte birkaç ay içinde 750.000 Sterlin’e yükselen bir servet.

Benyamin Ahmed’in banka hesabı olmadığı için parasını nakite dönüştüremedi. Tüm serveti Ethereum’a duruyor ve bazılarına göre yatırımcılar geri çekilmeye bile zaman bulamadan değersiz hale gelebilir. Ancak Benyamin kripto paraların gelecek olduğunu düşünüyor ve servetini şimdilik çekmeyi düşünmüyor, çünkü oyunda sadece becerilerini ve deneyimini geliştirmek için olduğunu söylüyor.

NFT koleksiyonu milyonluk işlem hacmine ulaştı

Şimdiye kadar, NFT koleksiyonu toplam üç milyon sterlinden fazla işlem gördü ve bu, giderek daha popüler hale geldikçe artmaya devam ediyor. Pinner’dan Benyamin, yerel basına yaptığı açıklamalarda başarısı hakkında şu ifadelere yer verdi:

Okuldaki arkadaşlarım ne yaptığımı biliyorlar ve beni tebrik ettiler. Yine de herkesin bunu gerçekten anladığını sanmıyorum! Ama artık pek çok insan benim hikayemi biliyor ve benim sayemde pek çok insanın NFT’leri öğrendiğini görmek beni mutlu ediyor.

Kendisini milyoner yapan tutkusundan bahseden genç, kripto ve NFT dünyasında “parlak bir gelecek” gördüğünü ekliyor:

Bence her sektörde, şeylerin dijital versiyonları her zaman en iyi performansı gösterir. Dijital sanatla çok daha fazla fayda ve sertifikaya sahip – sadece çevrimiçi atlayabilir ve herhangi bir şeyin nereden geldiğini görebilirim.

Brainy Benyamin, kendi işini kurmayı planlıyor

NFT’ler son yıllarda giderek daha popüler hale geldi ve Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve Ripple gibi kripto para birimlerine olan ilgi bu yıl arttı. Ancak yetişkinler onların değerini anlamakta zorlanırken, zeki Benyamin trene erkenden atladı. Birkaç tane alıp sattıktan sonra Temmuz 2021’de Weird Whales adlı kendi NFT serisini yayınladı. Pikselli balinaları içeren 3.350 NFT, başlangıçta parça başına 60 dolara satıldı, ancak talep hızla yükseldi ve fiyat da arttı. Bazı koleksiyonlar 20.000 dolara kadar satıldı. Brainy Benyamin sonunda parasını kriptodan sterline çevirmeyi ve kendi işini kurmayı planlıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir