Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.563
% 0.33
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.563
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Bitcoin ve Altcoin’leri Önümüzdeki Haftalarda Neler Bekliyor?

Analist Benjamin Cowen’e gör Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve borsa, önümüzdeki haftalarda benzer bir mücadele ile karşı karşıya kalacaklar. Yaygın olarak takip edilen kripto analisti Benjamin Cowen, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve borsanın hepsinin aynı engelle karşı karşıya olduğunu söylüyor. Detaylar Coinmühendisi.com’da.

Bitcoin, ETH ve borsa için ortak olan konu

Yeni bir strateji oturumunda konuşan Cowen, 20 haftalık basit hareketli ortalama (SMA) ve 21 haftalık üstel hareketli ortalamanın (EMA) birleşimi olan boğa piyasası destek bandı dediği şeye bakıyor. Cowen’e göre, Bitcoin, Ethereum ve Nasdaq, boğa piyasası destek bandında reddedildi. Cowen şöyle diyor:

[Bitcoin’in] boğa piyasası destek bandının direnişiyle karşı karşıya olduğunu görebilirsiniz… Aslında pek çok farklı yerde gördüğümüz şey bu. Git Nasdaq’a bak. Benzer bir hikaye. Yukarıya iki fitil ve ardından aşağı doğru bir geri çekilme. Ayrıca boğa piyasası destek bandına da ulaşmadı…Ethereum, aynı türden bir şey. Bu modelin birçok farklı pazarda gerçekleştiğini görüyoruz. S&P’de de görüyoruz. Bununla birlikte, boğa piyasası destek bandına ulaştı ve aslında iki ayrı haftada üzerinde çok kısa bir fitil vardı.

Analiste göre Bitcoin ve kripto para piyasası, riskli bir varlık sınıfı olmaya devam ediyor. Sadece kripto değil, daha geniş pazarlarda çok fazla direnç görülüyor. Cowen, kripto piyasalarının yükseliş ivmesini yeniden kazanması için hisse senedi piyasalarının bazı rallilerle liderliğe başlaması gerektiğini söylüyor. Borsada yukarı yönlü büyük bir hareketin muhtemelen kripto boğalarını yeniden göreve gelmeleriyle ancak mümkün olacağını söylüyor. Analist diyor ki:

İdeal olarak, Bitcoin’in boğa piyasası desteğine bir kez daha gitme şansına sahip olmasını ve bazı piyasa yapısını bozmak zorunda kalmadan ve ardından daha düşük seviyelerde yeniden denemesini istiyorsak, önümüzdeki haftalarda borsa için görmek isteriz; çok büyük bir yeşil muma sahip olmak önemli. Sanırım pek çok insan buna ‘yutan mum’ diyor, esasen sahipleri veya çok sayıda dip-alıcı gelip bu şeyi geçmişte birkaç kez direnç gösterdiğimiz seviyeden satın alıyor ve biz sadece satın alın ve sonunda güçlü bir mum koyalım. Bu durumda parti kısa vadede devam edebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir