Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.249
% 0.80
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.249
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Bitcoin ve Altcoin’ler İçin Beklenen Gün Geldi! İşte Detaylar

3.000’den fazla şirket ve dünya çapında yedi milyondan fazla canlı yayın izleyicisi dahil olmak üzere 35.000’den fazla kişinin katılacağı dünyanın en büyük Bitcoin konferansı, bugün saat TSİ 16.00 itibariyle başlıyor ve 9 Nisan’a kadar sürecek.

Yatırımcıların dikkat kesildiği Bitcoin konferansında kimler konuşacak?

2022 Bitcoin konferansı, 6-9 Nisan tarihlerinde Miami, Florida’daki Miami Beach Kongre Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. 7 Eylül’de ülkede Bitcoin’i yasallaştırma kararına ülkenin nasıl tepki verdiği hakkında konuşacak olan El Salvador Başkanı Nayib Bukele’den başlayarak zengin bir konuşmacı topluluğu katılım sağlıyor. Dünyanın en çok takip edilen kripto fenomenleri ve yatırımcılarından biri olan Antony Pompiliano, kripto para alanındaki yatırımlara odaklanan Galaxy Investment Partners CEO’su Mike Novogratz ile hararetli bir açılış tartışmasına hazırlanıyor.

Annica Research’ün kurucusu Leo Zhang, uzman firma Viridi Funds’ın kurucu ortağı ve COO’su Ethan Vera ve Galaxy Investment’taki madencilik başkan yardımcısı Brian Wright, madencilik hakkında konuşmak üzere davet edildi. Paypal’ın kurucu ortağı ve Facebook’un ana ve ilk yatırımcılarından biri olan ve uzun süredir Bitcoin ve genel olarak kripto piyasası hakkında iyimser olan Peter Thiel, Blockchain ve kriptonun yeni umutları hakkında konuşacak.

Sonuç olarak, etkinlik boyunca tüm gözler kripto para piyasasının geleceğine yön verecek duyurularda olacak. Konuşmacılar arasında yukarıdaki isimler dışında MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, PayPal’ın kurucusu Peter Thiel, tanınmış psikolog Jordan Peterson, Ark Invest CEO’su Cathie Wood ve tenis ikonu Serena Williams yer alıyor.

Kritik duyurular

Miami, kripto para projeleri için daha fazla yatırım çekmeyi hedeflerken, Bitcoin 2022 organizatörleri, konferansta en az 75 şirketin duyuru yapacağını söylüyor. coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere geçen yılki etkinlikte, El Salvador Başkanı Nayib Bukele uluslararası haberler yaptı ve video ile ülkesinin kripto para birimini yasal ihaleye çıkaran ilk ülke olacağını açıkladı. En çok beklenen duyurulardan biri, ülke çapında Bitcoin lansmanında Bukele hükümetiyle birlikte çalışan Nitcoin ödeme uygulaması Strike’ın CEO’su 27 yaşındaki Jack Mallers’tan gelebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir