Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$64.687
% 3.18
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 64.687
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Bitcoin ve Altcoin Milyarderleri Bakın Şimdi Ne Yapıyor!

On-chain verileri, milyarder Ethereum ve Bitcoin adreslerinin 2022 piyasa koşullarında neler yaptığını ortaya koyuyor. Şu anda, 1-10 milyon arasında ETH tutan altcoin balinaları mevcut Ethereum arzının %21,6’sına sahip. Gelin, Santiment’in bu verileri nasıl yorumladığına bakalım.

Ethereum ve Bitcoin balinaları mevut koşullarda neler yapıyor?

Bir kripto para analitik firması olan Santiment, Ethereum (ETH) ve Bitcoin (BTC) için sırada neler olduğunu belirlemek üzere birikim ve çıkış verilerine bakıyor. On-chain analiz firmasına göre, ETH’nin geçen ay yaklaşık %20’lik son fiyat düşüşüne rağmen, en büyük Ethereum balinaları önde gelen akıllı sözleşme platformuna yatırım yapmaya devam ediyor:

Tarihsel olarak, Ethereum’un milyarder adresleri (1 ila 10 milyon ETH’ye sahip olanlar) iyi fiyat alfa gösterdi. Bu adresler artık toplam ETH’nin %21,6’sına sahip. Fiyat düşüşüne rağmen, son altı ayda %2,2 daha fazla arz topladılar.

Yazım sırasında, Ethereum yaklaşık %7 artışla 2,745 dolardan işlem görüyordu.

Büyük miktarda Bitcoin borsalardan ayrıldı

Analitik firması, en büyük kripto para birimi Bitcoin’e geçerek, BTC’nin kripto para borsalarından çıkarılmasının devam eden eğilimini vurguluyor. Santiment’e göre çıkış dalgalanmaları, BTC için gelecekteki bir fiyat artışına işaret edebilir. Firma Twitter paylaşımlarında bu konuda şunları söyledi:

Bitcoin, değerleri 6 ayın en düşük seviyesinde olmasına rağmen, kripto paraların borsalardan ayrıldığını görmeye devam ediyor. İlginç bir şekilde BTC, son 26 haftanın 21’inde borsalardan daha fazla hareket etti. Fiyat artış sinyali olarak, büyük çıkış dalgalanmalarına bakın.

İki hafta içinde 38.000 doların altına düştükten sonra, Bitcoin marjinal bir şekilde yükseliyor. BTC şu anda neredeyse %10 42.000 doların üzerinde işlem görüyor.

Binance, BTC bakiyesini %120 büyüttü

Coinmühendisi.com olarak aktardığımız üzere, Glassnode tarafından elde edilen verilere göre, işlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, son iki yılda Bitcoin bakiyesini %120 büyüttü. Glassnode’un en son haftalık raporuna göre, Binance şu anda toplam Bitcoin döviz rezervinin %22’sini elinde tutuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir