Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.838
% 3.35
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.838
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Bitcoin ve Altcoin Milyarderi Korkuttu: Daha Bitmedi!

Bitcoin ve altcoin milyarderi Mike Novogratz, yakın tarihli CNBC katılımında piyasanın hemen sıçrama yapacağına inanmadığını ve daha fazla düşüş görülebileceğini söyleyerek korkuttu.

Mike Novogratz, Bitcoin ayılarının henüz sahneden ayrılmayacağını söylüyor

Galaxy Investment Partners CEO’su ve aynı zamanda bir fon yöneticisi ve yatırımcı olan Mike Novogratz, büyük ihtimalle NASDAQ’dan kaynaklanacak büyük bir düşüş beklediğini söyleyerek mevcut piyasa koşulları hakkındaki düşüncelerini dile getirdi. Ek olarak, Novogratz finansal piyasalarda “yumuşak bir iniş” beklemiyor çünkü piyasa henüz 50 baz puanlık bir artış yaşamadı ve hisse senetleri gibi riskli varlıklardan büyük miktarda fon çıkışı yaşanmadı.

Coinmuhendisi.com analizlerinde yer verdiğimiz üzere, kripto para piyasası dünden bu yana önemli bir düşüş gördü, bu da faiz artışının açıklanmasından hemen sonra meydana gelen fiyat artışının tüm kazanımlarını siliyor. Bu arada, kripto para yatırımcıları, yüksek dalgalanmalar esnasında 400 milyon dolarlık long ve hatta bir kısmı short tasfiyeler gördü.

Novogratz’ın önceki tahminleri

Mart ayının sonunda, oldukça iyimser olduğunu ifade eden Mike Novogratz, piyasanın yıl sonuna kadar yükselmesi ve şimdi olduğundan çok daha yüksek seviyelere ulaşması durumunda şok olmayacağını kaydetti. Bununla birlikte, uzun vadede olumlu olsa da Novogratz, Fed’in faiz oranı artışının bir sonucu olarak hisse senetleri ve diğer yüksek riskli varlıklar üzerinde devam eden baskıyı gerekçe göstererek kripto para piyasasının önümüzdeki haftalarda ve hatta aylardaki performansı konusunda şüpheci olmaya devam ediyor. Novogratz, kripto paraların benimsenmesinin iyi bilinen bir destekçisi ve yıl sonunda başlaması planlanan bir sonraki yükselişte önemli bir rol oynayacağından emin.

Son olarak, geçen yılın Mart ayında Novogratz, Terra (LUNA) fiyatı 100 doları geçerse koluna dövmesini yaptıracağını söyledi. Galaxy Digital’in CEO’su ve Kurucusu 100 dolar iddiası için bir Twitter anketi bile düzenlemişti. Ardından LUNA, 05 Nisan 2022’de 119.18 dolar seviyesine ulaştı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir