Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.474
% 3.10
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.474
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Bitcoin ve Altcoin Milyarderi Konuştu: Coinlerini Satacak Mı?

Bitcoin ve altcoin milyarderi olarak tanınan Sam Bankman-Fried’in serveti Mart ayının sonundan bu yana yarıya indi. Bloomberg Milyarder Endeksi’ne göre, daha önce 22 milyar dolar olan net değeri şimdi 11 milyar dolar. Milyarder, kripto piyasasının sıfıra inmeyeceğine ve bunun yerine hisse senetleriyle birlikte toparlanacağına inanıyor.

Bitcoin milyarderi Sam Bankman-Fried, kriptoda yükselişte kalıyor

Sam Bankman-Fried’in kripto para birimlerini elinde tutma kararı, Bitcoin de dahil olmak üzere çeşitli dijital para birimlerine sahip olan ve sürekli piyasa düşüşüne rağmen satmayı reddeden milyarder iş adamı Elon Musk’ın kararına benziyor. Microstrategy’den Michael Saylor gibi diğer kurumsal kimlik sahipleri de aynı görüşleri destekliyor.

Bu arada, Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere ünlü milyarder, kripto para piyasasında fırtına varken, Perşembe gününden itibaren Robinhood’un %7,6 hissesini aldı. Satın alma için yaklaşık 648,3 milyon dolar ödedikten sonra, Sam Bankman-Fried’in pozisyonu, önde gelen online aracı kurum olan Robinhood’un (HOOD) 56 milyon dolarlık hissesine eşdeğerdi.

Kripto para borsası Robinhood’un kontrolünü değiştirecek veya etkileyecek herhangi bir eylemde bulunma niyetinde olmadığını açıkça belirten Sam Bankman-Fried’in, Robinhood’u sadece “çekici bir yatırım” olarak gördüğünü söylüyor.

FTX Kripto Borsası, New York Charter için geçerli olacak

Öte yandan, milyarder’in FTX Kripto Borsası da, bildirildiğine göre Eyalet Mali Hizmetler Departmanı ile bir New York Charter sözleşmesine başvurarak yeni bir hamle yaptı. New York Charter sözleşmesi, FTX’i New York’un Limited Kiabicity Trust Company’lerinden birine dönüştürecek.

FTX onaylanırsa, şirketin ABD merkezli iştiraki, kripto trade hizmetlerini yerleşik bir New York müşteri tabanına sunabilecek. Ek olarak, hizmetleri yalnızca bu yerle sınırlı kalmayıp, ek lisanslar için başvuru baskısı olmaksızın diğer birçok eyaletle sınırlı olacak.

FTX.US’nin değerlemesi, A Serisi finansmanın başarıyla kapatılmasının ardından 8 milyar dolara yükseldi. Bankacılık tüzüğü ile FTX.US, finansal kurumlar için bir alt saklama hizmeti sağlayıcısı olarak yeniden manşetlere çıkacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir